Denizli'ye Kaçmaya Çalisan Cinayet Zanlisi Adliyeye Sevk Edildi

Mugla’nin Ula ilçesi Akyaka Mahallesinde yasanan silahli saldiri olayinin ardindan araciyla Denizli’ye kaçmaya çalisan süpheli Bayram H. ile birlikte olay esnasinda yaninda bulunan bosandigi esi F., jandarma ekipleri tarafindan yakalanmasinin ardindan bugün Mugla adliyesine sevk edildi.

Denizli'ye Kaçmaya Çalisan Cinayet Zanlisi Adliyeye Sevk Edildi


Dün aksam saatlerinde Akyaka Mahallesi Azmak mevki’indeki bir restoranin önünde tartisan Bayram H., ile Özcan Emreoglu ve kardesi Ali Emreoglu, tartismanin kavgaya dönüsmesi sonrasi Bayram H. silahla 10 el ates etmisti. Bayram H.’nin silahindan çikan kursunlarla Özcan Emreoglu, kardesi Ali Emreoglu ve isletmede garson olarak çalisan Zihni Çelik yaralanmisti. Özcan Emreoglu Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesinde yapilan tüm müdahaleye ragmen kurtarilamamisti. Olaydan sonra 20 BH 434 plakali araci ile olay yerinden firar eden Bayram H. jandarmanin takibi sonrasi Kavaklidere ilçesinde Jandarma ekiplerince yakalandi. Bayram H.’nin olaydan bosandigi eski karisi F. ile 20 BH 434 plakali araç ile Akyaka Mahallesinden ayrilarak olayda kullandigi silahini Akyaka mezarligina attigi, buradan Denizli istikametine kaçarken Mentese ilçesi Çakmak Mahallesinde aracini sakladi. Denizli’den ticari taksi isteyen Bayram H. Bindigi ticari taksi ile Mentese ilçe merkezine geldi. Burada tekrar araç degistiren Bayram H. Mentese’den bindigi ticari taksi ile Denizli kara yolu yerine Kavaklidere ilçesi üzerinden dag yolundan Kale ilçesine hareket etti.

Mentese’den kiraladigi ticari taksi ile Kavaklidere Salkim Mahallesinde jandarmanin yol kontrolünde durdurulan araçta yapilan kontrolde Bayram H.’nin sahte kimlik göstermesine ragmen Jandarma ekiplerince kiskivrak yakalandi. Bayram H. Ile birlikte bosandigi eski karisi F.’de gözaltina alindi.

Katil zanlisi Bayram H. ve yaninda bulunan eski karisi F. jandarmadaki islemlerinin ardindan Mugla adliyesine sevk edildi.

Jandarma adliye çevresinde genis güvenlik önlemi aldi.
Kaynak: İHA