Çalinti Eserler Galerisi'ne Yogun Ilgi

Gugulumdakiler Tiyatrosu bu yil perdeye koydugu, “Çalinti Eserler Galerisi” isimli tiyatro gösterisi Trabzonlu tiyatro severler tarafindan ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Çalinti Eserler Galerisi'ne Yogun Ilgi
27 Ocak 2022’de perdelerini açarak izleyicilerle bulusan “Çalinti Eserler Galerisi” oyunu, Ocak ve Subat gösterim takvimlerinde iki bin kisiye ulasirken Mart ayi takvimi de açiklandi. Mart ayi içerisinde sosyal sorumluk projelerine önem vereceklerinin altini çizen oyunun yönetmeni Sükrü Üçüncü, “Trabzon merkezde oyunumuzu tiyatro severlerle bulusturmaya devam edecegiz. Fakat Mart ayi hedefimiz ilçeleri ziyaret etmek. Trabzon ilçelerinde de oyunu tamamladiktan sonra Nisan ve Mayis ayi içerisinde kent disi turnelere baslayacagiz” dedi.

Çalinti Eserler Galerisi Mart takvimi ise söyle:

"4 Mart Akçaabat Erol Günaydin Tiyatro Festivali, 7 Mart Ortahisar Belediyesi Çok Amaçli Salonu, 13 Mart Maçka Kültür Merkezi, 14 Mart Ortahisar Belediyesi Çok Amaçli Salonu, 20 Mart Maçka Kültür Merkezi, 22 Mart Tiyatrolar Birligi Festivali Trabzon Panki Sahne, 28 Mart Ortahisar Belediyesi Çok Amaçli Salon."
Kaynak: İHA