Havran'da Sabah Namazi Cemaati Seyit Onbasinin Mezarini Ziyaret Etti

Havran Müftülügü Diyanet Gençlik Koordinatörlügünün öncülügünde sabah namazi bulusmalari devam ederken, 17’nci bulusma da Kocaseyit Mahallesinde gerçeklestirildi. Kaymakam Enver Özderin’in de istirak ettigi sabah namazi bulusmasina katilan gençler Seyit Onbasinin mezarini ziyaret ederek dualar okudu.

Havran'da Sabah Namazi Cemaati Seyit Onbasinin Mezarini Ziyaret Etti
Havran Müftülügü Gençlik Koordinatörlügünün baslattigi sabah bulusmalari devam ederken, bu defaki sabah namazi bulusmasi Kocaseyit Mahallesi Camii’nde gerçeklestirildi.

Okunan Kur’an-i Kerim, kilinan sabah namazi ve tesbihatin ardindan Ilçe Müftüsü Sedat Karali, gençlerle ve cemaat ile sohbet etti. Çorba ikramindan sonra Çanakkale Kahramani Seyit Onbasi’nin mezari basinda Kur’an-i Kerim tilavet edilip, kabir duasi yapildi. Gençlik Koordinatörlügü yetkileri, “Programimiza katilan Kaymakamimiz Enver Özderin’e, Ilçe Müftümüz Sedat Karali’ye, Ilçe Vaizimiz Orhan Yilmaz’a, cemaatimize, gençlerimize ve programa ev sahipligi yapan Kocaseyit Mahallesi Camii din görevlisi hocamiza tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA