Baskan Yakar Açiklamasi 'Bulancak'i Nakis Nakis Islemeye Devam Ediyoruz'

Giresun’un Bulancak Belediyesi altyapisi tamamlanan ilçede üst yapi çalismalarini sürdürüyor.

Baskan Yakar Açiklamasi 'Bulancak'i Nakis Nakis Islemeye Devam Ediyoruz'
Bulancak Belediye Baskani Recep Yakar, ilçe genelinde devam eden çalismalari yerinde denetleyerek, ilçeyi daha güzel ve yasanabilir bir sehir yapabilmek adina ayni anda birçok noktada çalismalari sürdürdüklerini söyledi.



Beraberinde bulunan Fen Isleri Müdürlügü ve BULASKI Müdürlügü tarafindan yapilan çalismalari yerinde inceleyen Baskan Yakar, “Altyapi çalismalari tamamlanan, dogalgaz altyapisi biten tüm cadde ve sokaklarimizi; küp tas, baski beton-betonlama ve asfaltlamalarini yaparak nihai dokunusla halkimizin istifadesine sunuyoruz. Göreve basladigimiz ilk günden itibaren, imkanlarimizin ötesinde bir gayretle güzel ilçemiz Bulancak’i nakis nakis islemeye devam ediyoruz” diye konustu.

Fen Isleri Müdürü Hamza Tanriverdi ve BULASKI Müdürü Aydin Korkmaz ile birlikte sanayi sitesi, stadyum yolu çalismalarini yerinde inceleyen Baskan Yakar, “Sanayi sitemiz içinde alt yapi ve dogalgaz hatlarinin tamamlanmasinin ardindan ana cadde ve ara yollari geçtigimiz aylarda betonlamistik. Bugünde sanayi sitemizin dogu tarafinda kalan ve bitisik mahallelerinde yogun olarak kullandigi yolumuzun betonlamasini tamamlayarak çok daha saglikli ve kullanisli hale getirdik” dedi.

Ilçe Stadyumunun çevresinde de incelemelerde bulunan Baskan Yakar, “Yillardir çözülemeyen ilçe stadyumumuzun çevre yollarina da el attik. Burada 400 metrelik yeni yagmur suyu altyapisini tamamladik. Ardindan yolu betonlayarak burada bulunan ilçe stadyumu, ek saha, yine yeni yapilarak gençlerin hizmetine açilan gençlik merkezi gibi tesislerin çevresini güzellestirecek ve ulasimi rahatlatmis olacagiz. Bu tesislerden faydalanan halkimiz ve gençlerimiz kaliteli bir çevreye kavusmus olacaklar. Her alanda destekledigimiz gençlerimiz önceligimizdir” seklinde konustu.



"Ihsaniye mahallesi küp tasla güzellesiyor"

Ihsaniye mahallesinde baslanilan küp tas döseme islerini de yerinde inceleyen Baskan Yakar, “Her seyin en iyisine layik olan ilçemizde, Bulancak mahallemizde baslattigimiz ve bitirdigimiz küp tas dösemeleri çok yakisti ve halkimizin da büyük begenisini almistir. Ayni sekilde Ihsaniye mahallemizde devam ediyoruz. Burada da alt yapi ve dogalgaz hatlari dösenen tüm cadde ve sokaklarimizi dogal görünümlü küp tasla güzellestirecek ve halkimizin kullanimina sunacagiz. Bulancak’i mahalle mahalle, sokak sokak nakis gibi islemeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.

"Belediye hizmet binasi Haziran ayinda bitecek"

Son olarak insaati devam eden yeni Belediye Hizmet binasi insaatini ziyaret eden Baskan Yakar, çalismalar hakkinda müteahhitlerden bilgi alarak çalismalarin hizla tamamlanmasini istedi. Baskan Yakar, kaba insaati tamamlanan yeni belediye hizmet binasinda ince iç ve dis siva-giydirme isleri ve diger ince islerin hizla sürdürüldügü ve Haziran ayi gibi tamamlanacagi belirtildi.
Kaynak: İHA