Ankara'da Haklarinda Hapis Cezasi Bulunan 5 Sahis Yakalandi

Ankara Il Jandarma Komutanligi ekiplerince düzenlenen çalismalar kapsaminda haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan 5 sahis yakalandi.



Ankara Il Jandarma Komutanligi ekiplerince 01-29 Ocak 2022 tarihleri arasinda suç/suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalismalar kapsaminda, “Kullanimlari Geregi Açikta Birakilmis Esya Hakkinda Hirsizlik” suçundan aranan ve hakkinda 11 yil 26 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan Ü.C.A. adli sahis Beypazari ilçesinde, “Çocugun Cinsel Istismari” suçundan aranan ve hakkinda 3 yil 4 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan I.A. adli sahis ise Çubuk ilçesinde yakalandi ve Sincan Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.

“Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkinda 3 yil 1 ay 15 gün kesinlesmis hapis cezasi bulunan A.E. ve “Bina Içerisinde Muhafaza Altina Alinan Esya Hakkinda Hirsizlik” suçundan aranan ve hakkinda 10 yil 8 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan E.K. ve “Sarkintilik Yapmak Suretiyle Çocugun Cinsel Istismari” suçundan aranan ve hakkinda 5 yil 7 ay 15 gün kesinlesmis hapis cezasi bulunan A.T. adli sahislar yakalanarak Sincan Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Kaynak: İHA