Okuyan Çocuk Senligi Kitap Fuarinda Son 2 Gün

Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14-20 Subat tarihleri arasinda açik olacak olan ve ögrencilerin yogun ilgi gösterdigi Okuyan Çocuk Senligi Kitap Fuari, hafta sonunda düzenlenecek etkinliklerle tamamlanacak.

Okuyan Çocuk Senligi Kitap Fuarinda Son 2 Gün
Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14 Subat tarihinde görkemli bir sekilde açilisi yapilan ve basta ögrenciler olmak üzere tüm vatandaslarin ilgi odagi olan “Okuyan Çocuk Senligi Kitap Fuari” 19-20 Subat tarihleri arasinda düzenlenecek birbirinden ilginç ve heyecanli etkinliklerle tamamlanacak.

Dolu dolu bir hafta sonu

“Bi Dünya Kitap Bi Dünya Eglence” sloganiyla baslayan fuarda, 5 gün boyunca renkli ve eglenceli etkinlikler yer alirken, 19 Subat Cumartesi günü Aslan Hürkus çocuk sinemasi miniklerle bulusacak. Ayni gün etkinliklerinde Gri Koç (Gökhan Müftüoglu), Isil Elverdi ve Sakine Hakkoymaz gençlerle ve vatandaslarla söyleside bir araya gelecekler. 20 Subat Pazar günü ise Kral Sakir çocuk sinemasi gösterime sunulurken, Saliha Erdim ve Saniye Bencik Kangal sevenleri ile bir araya gelecek.

’’Doyasiya eglendik’’

Okuyan Çocuk Senligi Kitap Fuari”nda doyasiya eglendiklerini ifade eden vatandaslar “Sahinbey Belediyesi her zaman oldugu gibi büyük bir projeye daha imza atti. Bizler 70 yayin evinden çocuklarimiz için uygun fiyatlara çesitli ve birbirinden degerli kitaplar aldik. Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’nun çalismalarindan da oldukça memnunuz. Gençlerimizin ve çocuklarimizin gelisip, bilinçlenmesi için bu tür etkinlikler büyük önem tasiyor emegi geçen Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür ederiz” diye konustu
Kaynak: İHA