Milas Gençlikspor Kulübü'nde Çikan Yanginda Maddi Hasar Meydana Geldi

Milas Gençlikspor Kulübü’ne ait bina da yangin çikti. Itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yanginda yaralanan olmazken, kulüp binasi kullanilamaz hale geldi.

Milas Gençlikspor Kulübü'nde Çikan Yanginda Maddi Hasar Meydana Geldi


Edinilen bilgiye göre, Milas Gençlikspor Kulübüne ait Lozan Caddesi’nde yer alan kulüp binasinda yangin çikti. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine sevk edilen Mugla Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi Milas Grup Amirligi Ekipleri tarafindan yangina müdahalede bulunuldu. Kontrol altina alindiktan sonra söndürülen yangin, kulüp binasinda büyük hasara neden oldu. Bina içerisinde bulunan her sey kullanilamaz hale geldi.

Yangin ile ilgili sosyal medya hesabi üzerinden yapilan açiklamada, “Önce hirsizlik yapip sonra gecenin karanligini firsat bilen kisi veya kisiler Milas Gençlik Spor Kulüp binamizi yaktilar. Binamiz, çocuklarimizin formalari, esofmanlari, evraklar, hatiralar, kupalar maalesef kül oldu” denildi.

Kulüp Baskani Ersin Köksal ise “Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin hayallerini yakamayacaksiniz. Çok üzgünüz çok. Nasil bir vicdana sigar” ifadelerine yer verdi.

Yanginin çikis nedeni arastirilirken, kundaklama süphesi üzerinde duruldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA