Leonardo Da Vinci'ye Saygi Sergisine Büyük Ilgi
Antalya’da, Muratpasa Belediyesi Türkan Soray Kültür Merkezi’nde açilan “Leonardo da Vinci’ye Saygi” sergisini kisa sürede bin 500 kisi gezdi. 9 Subat’ta açilan sergi, 9 Mart’a kadar açik kalacak.

Amboise’de, Leonardo da Vinci’nin yasadigi evde, bahçesinde, atölyesinde, anisina yapilan müzede onun izlerini süren grup, duyumsadiklarini yolculuk sonrasi kendi alanlarinda yorumladi. Bu yolculugun ardindan ortaya çikan eserler, Emre Sefer’in yapimciligini, Ibrahim Karaoglu’nun küratörlügüyle “Leonardo da Vinci’ye Saygi” sergisinde bir araya getirildi.
Istanbul, Izmir, Bodrum, Ankara ve İçel’de açilan sergi, Muratpasa Belediyesi Türkan Soray Kültür Merkezi’nde Antalyali sanatseverlerle bulustu.
Sergi, Belediye Baskani Ümit Uysal’la birlikte sergide eserleri bulunan sanatçilardan Bedri Baykam, Tülin Onat, Mehmet Erbil, Baris Saribas, Yalçin Gökçebag, Mustafa Tolay, Sercan Meriç’in katilimiyla 9 Subat’ta açildi. 9 Mart’a kadar ücretsiz gezilebilecek sergiyi kisa sürede bin 500 kisi ziyaret etti.
