AK Parti Osmangazi'de Istisare Zamani

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Bölgesel Mahalle Danisma Meclisi Toplantisi’nda mahalle muhtarlari ve mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek, yapilan çalismalar hakkinda bilgi verdi.

AK Parti Osmangazi'de Istisare Zamani
AK Parti Osmangazi Ilçe Baskanligi tarafindan 25 mahalle muhtari ile 25 mahalle baskaninin katilimiyla düzenlenen bulusmalarin 5’incisi Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Bursa’nin merkezindeki mahallelerin taleplerinin masaya yatirildigi toplantiya, TBMM Insan Haklari Inceleme Komisyonu Baskani ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavusoglu, Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Murat Demir ve AK Parti Osmangazi Ilçe Baskani Ufuk Cömez katildi.

AK Parti Osmangazi Ilçe Baskani Ufuk Cömez, Bölgesel Mahalle Danisma Meclisi Toplantisi’nin 5’incisini gerçeklestirdiklerini belirterek, ilçenin talep ve sorunlarini istisare kültürü ile tespit edip, birlikte çözüme kavusturduklarini söyledi.



Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar da, bölgesel olarak yaptiklari toplantilarda, muhtarlar ve mahalle baskanlarinin yani sira toplumun her kesiminden vatandaslarla bir araya geldiklerini ifade ederek, “Daha yasanabilir bir Osmangazi, daha yasanabilir bir Bursa için hep birlikte çalisiyoruz. Sehrimiz büyüdükçe talepler de artiyor. Bu bulusmalarda mahallelerimizdeki eksikleri, talepleri tespit ediyoruz, hep birlikte çözüm yollari ariyoruz. El birligiyle Bursa’mizi güzellestirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

TBMM Insan Haklari Inceleme Komisyonu Baskani ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavusoglu da, sadece Bursa’nin degil Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Osmangazi’de vatandaslarin taleplerini dinleyerek ortak akilla hizmet üretildigine vurgu yapti. Muhtar ve mahalle temsilcilerinin sundugu konularin çok önemli oldugunu kaydeden Çavusoglu, “Sehrimizin meselelerini yerinde tespit ederek, vatandaslarimizin taleplerini dikkate alarak hizmet sunma anlayisindayiz. Bu danisma meclislerinde mahalle muhtarlarimiz ve mahalle temsilcilerimiz ile bir araya gelerek istisare ediyoruz. Taleplerin konularina göre kurumlarla irtibata geçiyoruz. Hedefimiz, taleplerin en hizli ve dogru sekilde yerine getirilmesi” diyerek istisare kültürünün önemine dikkat çekti.

Danisma toplantisinda tek tek söz alan mahalle muhtarlari ve mahalle temsilcileri, bölgelerindeki eksikleri ve talepleri parti yöneticilerine iletme imkani buldu.
Kaynak: İHA