Çayirovali Kadinlara Hizmetler Anlatildi

Kadinlarla bir araya gelen Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, hizmetler ve devam eden projelere iliskin bilgilendirmelerde bulundu.

Çayirovali Kadinlara Hizmetler Anlatildi
Prof. Dr. Necmettin Kültür Merkezinde düzenlenen programda Iletisim uzmani Saban Kizildag’in sunumundan sonra sahneye çikan ve slayt esliginde sunum yapan Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, "Yaklasik 3 sene önce sizlerin destekleriyle bu göreve geldik. 3 senede neler yaptik ve neler yapiyoruz sizlerle paylasacagim. Isin özü sevmektir. Çayirova’mizi seviyoruz hayaller kurarak çalisiyoruz" dedi.

Projelerinde kente kimlik kazandirmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini; bu kapsamda hastane, meydan, bilgi evi, kültür evi, kitap kahveler gibi birçok önemli çalismayi baslattiklarini belirten Baskan Çiftçi, "Birçogumuz farkli sehirlerden Çayirova’ya gelip buraya yerlestik. Artik burasi da bizim memleketimiz. Çayirova’yi seviyoruz. Çayirova’yi daha da güzel bir kent yapmak için emek veriyoruz. Çayirova’yi sevince daha da gönülden çalisiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA