Baskan Kanar Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar ögrencilerle bulustu.

Baskan Kanar Ögrencilerle Bir Araya Geldi
Gençlerle her firsatta bir araya gelen Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar bu sefer Aksemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileriyle bulustu. Mustafakemalpasa’nin gözde projelerinden olan Millet Kiraathanesi, Sifir Atik, Gençlik Merkezi, Muradiye Sarniç, Millet Bahçesi ve Veteriner Isleri Müdürlügü, Günes Enerjisi Sistemleri, Tarimsal Hizmetler Müdürlügü Projeleri, As evleri, Giysi Bankalari ve Alt Yapi hakkinda ögrencilere detayli bir sekilde bilgiler verirken planlanan projeler hakkinda tüm detaylari iletti. Hedefleri için çalisan basari için yarisan ögrenciler, ilçe disinda ki üniversitelere gezi talebinde bulundu, Belediye Baskani Mehmet Kanar’dan söz aldi.

Gençlerin görüslerini her zaman dikkatle dinleyen Mehmet Kanar, ’’tüm sorunuz ve sorunlariniz için istediginiz zaman bana ulasabilirsiniz. Bu kent hepimizin ve fikirleriniz benim için çok degerli, arayin, sorun, gerekirse bulusalim sorunlari ortadan kaldiralim’’ ifadelerini kullandi.

Aksemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bir buketle ugurlanan Baskan Kanar, ögrencilerle hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA