Bayrampasa'da Kültür Gezileri Devam Ediyor

Bayrampasa Belediyesi, düzenledigi kültür gezileri ile vatandaslari tarihi mekanlarda yolculuga çikariyor. Topkapi Sarayi’na, Sultanahmet semtine ve Ayasofya Camii’ne düzenli olarak geziler düzenleniyor. Yogun ilgi gören gezilerde su ana kadar binlerce vatandas tarihi mekanlarla bulusturuldu.

Bayrampasa'da Kültür Gezileri Devam Ediyor
Bayrampasa Belediyesi Kültür Müdürlügü’nün düzenledigi kültür gezileri hiz kesmeden devam ediyor. Etkinlikler kapsaminda, Bayrampasalilara Topkapi Sarayi, Sultanahmet semti ve Ayasofya Camii rehber esliginde gezdiriliyor. Topkapi Sarayi ile baslayan gezi boyunca, Bayrampasalilar kutsal emanetleri, padisah kaftanlarini, Osmanli döneminin ev esyalarini, Hirka-i Saadet ve Harem dairelerini görme firsati buluyor. Toplam 5 saat süren gezinin ikinci duragi ise Sultanahmet oluyor. Gezi, Alman Çesmesi, Dikilitas ve Yilan Sütunu ziyaretlerinin ardindan Ayasofya Camii ile sona eriyor. Yogun ilgi gören gezilerde su ana kadar binlerce vatandas tarihi mekânlarla bulusturuldu.

Öte yandan, geziye zaman zaman Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner’in esi ve Hayir Kapisi Onursal Baskani Melahat Aydiner de katilarak vatandaslara eslik ediyor.

Her hafta çarsamba günleri belediyenin araçlari ile geziye götürülen vatandaslar, gezinin ardindan yine araçlarla belediye hizmet binasinin önüne getiriliyor.
Kaynak: İHA