Daha Önce Kaçirdigi Kizi Bu Kez Bogazini Keserek Öldürdü

Giresun’da erkek arkadasi tarafindan bogazi kesilerek öldürülen 16 yasindaki genç kizin daha önce de ayni kisi tarafindan kaçirildigi ortaya çikti.

Daha Önce Kaçirdigi Kizi Bu Kez Bogazini Keserek Öldürdü
Alinan bilgiye göre, Bulancak ilçesi Yali Mahallesi’ndeki bir evde Hüseyin Can G. (21), tartistigi kiz arkadasi Sila Sentürk’ü (16) biçakladi. Zanlinin kaçtigini gören komsularin ihbari üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekibi, Sila Sentürk’ün yasamini yitirdigini belirledi. Cinayetin ardindan Özel Harekat polisleri evin bulundugu bölgede genis güvenlik önlemleri alirken, olay yerinden kaçan süpheli Ordu-Giresun Havalimani yakinlarinda yakalanarak gözaltina alindi.

Ankara’da ikamet eden süpheli Hüseyin Can G.’nin dün Giresun’a gelerek geceyi bir otelde geçirdigi belirlendi. Yakinlarinin ve komsularinin verdigi bilgiye göre Hüseyin Can G. ile Sila Sentürk’ün internetten tanistiklari ve evlenmek amaciyla kaçtiklari ancak ailesinin sikayeti üzerine yasi küçük oldugu için Sila’nin ailesine teslim edildigi ögrenildi. Ailesinin kizlarini bir baskasiyla nisanlamasi üzerine kizla görüsmek için Giresun’a gelen Hüseyin Can G.’nin evde yasli ve yatalak babaannesiyle bulunan Sila Sentürk’ü biçaklayip bogazini keserek öldürdükten sonra kaçtigi belirlendi.
Kaynak: İHA