Sisli'de 3 Kisinin Yaralandigi Kaza Kameraya Yansidi

Sisli’de ayni noktada meydana gelen iki trafik kazasinda, 1’i saglikçi 3 kisi yaralanarak hastaneye kaldirildi. Ilk kazada yaralanan kuryeye müdahale esnasinda yasanan ikinci kaza kameraya yansidi. Kazanin çikmasina sebebiyet veren sürücüyü yakalamak için çalismalar basladi.

Sisli'de 3 Kisinin Yaralandigi Kaza Kameraya Yansidi
Kaza 06.35’te Sisli Mahmut Sevket Pasa Mahallesi Odessa Bulvarinda meydana geldi. Iddiaya göre plakasi ve kimligi belirlenemeyen bir sürücü Piyalepasa’dan Okmeydani istikametine seyir halinde olan Okan Aydin idaresindeki 34 PA 0868 plakali otomobile çarpip kaçti. Kaza nedeniyle yola savrulan motosiklet sürücüsünü görenler durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralanan sürücüye müdahale ederken ayni yönde bir kaza meydana geldi.

1 saglikçi yaralanarak hastaneye kaldirildi

Saglik ekiplerinin kazaya müdahale ettigi esnada Okmeydani istikametine giden Mesut Basin idaresindeki 34 TEH 25 plakali otomobil, kazayi fark edemeyerek savrulan motosiklete çarpti. Çarpmanin etkisiyle ilk yaralanan motosiklet sürücüsüne müdahale eden saglikçi yaralandi. Ortaligin savas alanina döndügü noktada bekleyen Ibrahim Horo isimli bir vatandasta yaralandi.

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine iki ambulans daha gelerek yaralanan 2 kisiyi Prof. Dr. Cemil Tasçioglu Hastanesine kaldirdi.

Kaza ani araç içi kamerasina yansidi

3 kisinin yaralandigi ve ortaligin savas alanina döndügü kaza bir otomobilin araç içi kamerasina yansidi. Görüntülerde yaraliya müdahale edildigi an ticari taksinin motosiklete çarptigi görülüyor. Polis ekipleri kazanin çikis nedeni arastirmak için inceleme baslatti. Kaçan sürücü ise her yerde araniyor.
Kaynak: İHA