Seçer, Pazar Yerinde Esnafla Bulustu

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, Akdeniz ilçesi Sevket Sümer ve Siteler mahallelerinde pazar yerini gezerek vatandaslarla bir araya geldi.

Seçer, Pazar Yerinde Esnafla Bulustu
Sevket Sümer Mahallesi 156. Caddede dükkanlari bulunan esnaf, Baskan Seçer’i yola astiklari, ’İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer ve tüm ekiplerine 156. Caddeye yapmis oldugu hizmetlerinden dolayi tesekkür ederiz” yazili pankart ile karsiladi. Baskan Seçer’e mahalle ziyaretleri sirasinda İçel Pazarcilar Odasi Baskani Abdulhalim Batur, Sevket Sümer Mahalle Muhtari Abdülbaki Esen, Günes Mahalle Muhtari Nezir Elçi, meclis üyeleri, daire baskanlari ve bürokratlari da eslik etti.

Seçer, ziyareti sirasinda vatandaslardan gelen talepleri tek tek dinledi ve ilgili daire baskanlarina yönlendirdi. Kahvehanede oturan vatandaslarla çay içip sorunlari dinleyen ve esnafla selamlasan Baskan Seçer, pazarci esnafina da ’hayirli isler’ diledi.

Vatandaslarin taleplerini dinleyen Seçer, mahallede hizmet veren özel bir poliklinigi de ziyaret ederek, saglik çalisanlariyla sohbet etti.

Sevket Sümer Mahallesi’nde yer alan Halk Ekmek Büfesine ugrayan Baskan Seçer, ekmek kuyrugundaki vatandasla sohbet edip, dertlerini dinledi. Seçer’in sonraki adresi ise Sevket Sümer Mahallesi’nde yer alan Yenipazar oldu. Ardindan Siteler Mahallesi’ne giden Seçer, orada da esnaf ziyareti yapip, pazarci esnafi ile de bir araya geldi, vatandaslarla sohbet etti.

Büyüksehir Belediyesi çalisanlari tarafindan her iki mahallede vatandaslara Büyüksehir Belediyesinin yeni yil takvimleri ve çocuklara oyuncaklar hediye edildi.
Kaynak: İHA