'Iyi, Kötü, Çirkin' Adli Tiyatro Oyunu Kartal'da Sahnelendi

Kartal Belediyesi’nin Subat ayi etkinlikleri kapsaminda, Eray Yasin Isik’in yazdigi ve Ahmet Burak Bacinoglu’nun yönettigi “Iyi, Kötü, Çirkin” adli 2 perdelik komedi türündeki tiyatro oyunu seyirci ile bulustu.

'Iyi, Kötü, Çirkin' Adli Tiyatro Oyunu Kartal'da Sahnelendi
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nün Subat ayi etkinlikleri kapsaminda “Iyi, Kötü, Çirkin” adli tiyatro oyunu seyirci ile bulustu. Kartal Belediyesi Ugur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenen, Eray Yasin Isik’in kaleme aldigi, Ahmet Burak Bacinoglu yönetiminde sahneye koyulan "Iyi Kötü Çirkin" oyunu ile iyilik ve kötülük kavrami; trajik bir olay örgüsü içinde hiciv ve esprili bir dille anlatiliyor. Seyirci’nin televizyon ekranlarindan ve beyaz perdelerden takip ettigi Ersin Korkut, Hakan Bulut, Erdem Bas ve Eray Yasin Isik’in oynadigi "Iyi Kötü Çirkin" adli 2 perdelik komedi türündeki oyun, izleyenler tarafindan büyük begeni topladi.

Oyunun konusu ise söyle: Tek suçu iyi bir insan (Erdem Bas) olmak olan talihsiz bir adam, hayati boyunca karsilastigi kötülüklere (Hakan Bulut) ve çirkinliklere (Ersin Korkut) ragmen vicdaninin sesini dinleyerek ayakta durmaya çalismistir. Yasadiklari acilara, zorluklara, asagilanmalara karsi, o iyi olmaktan hiç vazgeçmemistir. Kazik yemis, yanlis anlasilmis hatta baskalarinin yaptiklarinin ceremesini de çekmistir. Ama vazgeçmemistir. Iyiler hep kazanir sözünü ispatlamaya çalisirken o hep kaybetmistir. Ta ki bir gün degismeye karar verene kadar.

Tiyatroseverlerin büyük ilgi gösterdigi ve finalde ayakta alkislanan oyunun sonunda, Kartal Belediyesi Baskan Yardimcisi Hüseyin Tozkoparan ve Kartal Belediyesi Meclis üyesi Sefik Özdemir, oyunculari performanslarindan dolayi tebrik ederek, kartal heykelcigi takdim etti.
Kaynak: İHA