Burdur'da Otomobil Karsi Seride Geçti Açiklamasi 1 Ölü, 2'Si Agir 4 Yarali

Burdur’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil karsi seritte ilerleyen bir baska otomobil ile çarpisti. Kaza sonucu 1 kisi hayatini kaybederken, 2’si agir 4 kisi yaralandi.

Burdur'da Otomobil Karsi Seride Geçti Açiklamasi 1 Ölü, 2'Si Agir 4 Yarali
Kaza, Çavdir ilçesi Antalya - Denizli karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Senol Zavar (60) idaresindeki 21 AAC 795 plakali otomobil, seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek karsi seride geçti. Bu sirada karsi seritten ilerleyen 07 CKD 70 plakali Ismail Kölemen yönetimindeki araçla çarpisti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye saglik, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gölhisar Devlet Hastanesine sevk edilen sürücü Senol Zavar, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen yasamini yitirdi. Zavar’in kullandigi araç içerisindeki 15 yasindaki Su Zavar ise Bucak Devlet Hastanesine kaldirilirken hayati tehlikesinin sürdügü ögrenildi.

Diger araç sürücüsü Kölemen ve yolcu konumundaki Haydar Duman hafif sekilde yaralanarak, saglik ekipleri tarafindan Çavdir Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazada agir yaralanan bir diger yolcu olan Özlem Keskin ise Antalya Akdeniz Tip Hastanesine sevk edildi. Keskin’in kalbinin durdugu ancak saglik ekipleri tarafindan tekrar hayata döndürüldügü ve hayati tehlikesi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA