Bahçelievler'de Araci Görünce Fren Yapan Motosikletli Yere Düstü

Bahçelievler’de karsidan gelen otomobile çarpmamak için fren yapan motosiklet sürücüsü yere düstü. Motosiklet sürücüsü, aracin altinda kalmaktan son anda kurtulurken, o anlar kameraya yansidi.

Olay, Bahçelievler Mustafa Kemal Pasa Caddesi üzerinde, 13.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde ilerleyen bir motosiklet sürücüsü, karsi yönden gelen aracin sokaga girmek istedigini görüp çarpmamak için ani fren yapti. Motosikletli kisi cadde üzerinde yere düserken, aracin altinda kalmaktan son anda kurtuldu. Kazayi gören vatandaslar, yarali sürücünün yardimina kostu. Motosiklet sürücüsü kazayi ucuz atlatirken tedbir amaçli hastaneye götürüldü. Sokaga giren araç sürücüsü ise hiçbir sey olmamis gibi olay yerinden hizla uzaklasti.

“Motorunu teslim ettim”

Kazayi gören vatandaslardan Firat Özden, korktuklarini ifade ederek, “Motor sürücüsü normal bir sekilde seyir halinde ilerliyor araç fark etmedi ya da fark etmek istemedi önüne kirip dönmek isteyince motorcu düstü. Durumu iyi sikinti yok biz burada motorunu emniyete aldik kendisi gelip aldi. Sürücü kendisi de söylüyor kayip düsmeseydim çarpissaydik daha kötü olacakti, kolunda ve çenesinde hasar vardi” diye konustu.

Kaynak: İHA