Park Halindeki Araçlarin Lastiklerini Patlatip Kaportalarini Çizdi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 6 otomobile ait 12 lastigi biçaklayarak patlatan ve kaportalarini çizen süpheli yakalandi. Süpheli, suçlamalari kabul etmezken, islemlerinin ardindan serbest birakildi.

Park Halindeki Araçlarin Lastiklerini Patlatip Kaportalarini Çizdi
24 Ocak Pazartesi günü 21.00-23.00 saatleri arasinda Asagi Hisar Mahallesi Hükümet Caddesi ve Çaglayan Mahallesi Zeynel Senol Köprüsü yakinlarinda park halinde bulunan 6 aracin 12 tane lastigi biçakla kesilerek patlatildi, bazi araçlarin boyasi da çizilerek zarar gördü. Olay anini evinin balkonunda olan bir vatandas tarafindan cep telefonu ile görüntüledi.

Olayin ardindan süphelinin belirlenerek yakalanmasi için çalisma baslatan Manavgat Emniyet Müdürlügü Selale Polis Karakoluna bagli Suç Arastirma Birimi, bölgedeki güvenlik kameralarindan yola çikarak olayin süphelisini belirledi. Olayi gerçeklestirdigi belirlenen G.P. isimli süpheli 2 gün sonra yakalandi. Selale Polis Karakoluna getirilen süpheli suçlamalari kabul etmezken, cumhuriyet savcisinin talimati dogrultusunda hakkinda yapilan adli islemin ardindan serbest birakildi.
Kaynak: İHA