ISKI Çalismasi Sonrasinda Cadde Çamur Havuzuna Dönüstü

Arnavutköy’de ISKI’nin sualti kanalizasyon çalismasi nedeniyle yaptigi kazi çalismasinin ardindan yolun adeta çamur havuzuna dönüsmesi vatandaslarin çilesi haline geldi. Vatandaslarin yürümekte zorlandigi cadde drone ile havadan görüntülendi.

ISKI Çalismasi Sonrasinda Cadde Çamur Havuzuna Dönüstü
Arnavutköy Hacimasli Mahallesi’nde geçtigimiz günlerde Hacimasli Caddesi üzerinde ISKI su alti kanalizasyon çalismasi için kazi yapti. Yapilan kazi çalismasinin ardindan cadde adeta kullanilamaz hale geldi. Vatandaslarin çamur içinden yürüdügü araçlarin geçiste zorlandigi cadde drone ile havadan görüntülendi. Caddede yapilan çalisma sonrasinda bozulan yol nedeni ile IETT araçlarinin da caddeyi kullanmadigi ögrenildi.

Mahallede yasayan Ibrahim Özkan, “Burada evler var çoluk çocuk geçemiyor yapacagiz diyorlar. Ama galiba bir sirkete vermisler onlarda birakmis. Rezalet durumda burasi bu üst taraf mahalle insanlar geçemiyor. Hadi biz çalisaniz çizme ile geçiyoruz, ama çoluk çocugu ile araci ile geçen var kimse geçemiyor buradan su kanali geçmis galiba” dedi.

Kaynak: İHA