Iki Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 2'Si Çocuk 5 Yarali

Manisa’nin Kula ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 1 kisi kaldirildigi hastanede yasamini yitirirken, 2’si çocuk 5 kisi yaralandi.

Iki Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 2'Si Çocuk 5 Yarali


Kaza, saat 18.00 siralarinda Kula-Esme karayolu tabak yokusu civarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Esme’den Kula istikametine seyir halinde olan Bayram Delibay (68) idaresindeki 20 AF 228 plakali Uno marka otomobil ile, karsi yönden gelen Yasin Dönmez (24) idaresindeki 45 AEU 715 plakali Kartal marka otomobil kafa kafaya çarpisti. Çarpismanin siddetiyle 20 AF 228 plakali otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan Adem Sentürk (41) sikisarak agir yaralanirken, sürücü Bayram Delibay (68) ile 45 AEU 715 plakali otomobil sürücüsü Yasin Dönmez (24) ve yolcu olarak bulunan Rukiye Akinci (27), Salih Kerim Akinci (6) ve 9 aylik Miraç Akinci yaralandi. Kazayi görenlerin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sikisarak agir yaralanan Adem Sentürk itfaiye ekipleri tarafindan sikistigi yerden kurtarilarak saglik ekiplerine teslim edilirken, diger yaralilar da olay yerinde yapilan ilk müdahalelerin ardindan Kula Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Agir yarali olarak Kula Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Adem Sentürk burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Öte yandan kazada yaralanan anne Rukiye Akinci ve çocuklari Salih Kerim Akinci ile 9 aylik Miraç Akinci, Kula Devlet Hastanesi’nde yapilan müdahalelerin ardindan ileri tetkik ve tedavileri için Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralilarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Kazaya karisan her iki tarafin sürücüleri de tedavilerinin tamamlanmasinin ardindan ifadesi alinmak üzere Ilçe Jandarma Komutanligi’na götürüldü. Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA