Fadiloglu, Ziyaretlerini Araliksiz Sürdürüyor

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Görev süremiz boyunca, ‘Ihtiyaçta Çözüm, Çözümde Kalite’ sloganiyla kaynaklari; verimli, etkili ve ekonomik kullanarak; ulasimdan çevreye, sagliktan egitime, kültür-sanattan spora kadar pek çok alanda halkimizin hayat standardini arttiracak çalismalar gerçeklestirdik” dedi.

Fadiloglu, Ziyaretlerini Araliksiz Sürdürüyor
Toplumun her kesimiyle bir araya gelen; görüs, sorun ve talepleri yerinde dinlemek adina sik sik ziyaretler gerçeklestiren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz ile birlikte sivil toplum kurulusu temsilcilerine ve vatandasa yönelik ziyaretler gerçeklestirdi. Ziyarete, AK Parti Sehitkamil Kadin Kollari Baskani Hülya Kiliç ile AK Parti Sehitkamil Ilçe Gençlik Kollari Baskani Mustafa Durmus da katildi.

Program çerçevede Abdo Katmerci is yerinde ziyaret edildi. Mevlüt Katirci, Sih Mehmet Yagci ile Müslüm Yilmaz ise evinde ziyaret edildi. Program çerçevede Kizkapanlilar Kültür ve Dayanisma Dernegi ile Birecik Sosyal Kültürel Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi de ziyaret edildi.

Ziyaret edilen adreslerde talep ve sorunlar konusuldu, çözüm üzerine istisareler yapildi. Kendilerine yöneltilen her soruyu yanitlayan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ile AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz, taleplerin karsilik bulmasi ve sorunlarin çözümü adina ellerinden gelen gayreti ortaya koyacaklarini dile getirdiler.

Ihtiyaçta çözüm, çözümde kalite

Ziyarette konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, sunlari söyledi:

“Daha yasanabilir bir Sehitkamil, Gaziantep, Türkiye ve dünya idealimiz dogrultusunda; görev süremiz boyunca, ‘Ihtiyaçta Çözüm, Çözümde Kalite’ sloganiyla kaynaklari; verimli, etkili ve ekonomik kullanarak; ulasimdan çevreye, sagliktan egitime, kültür-sanattan spora kadar pek çok alanda halkimizin hayat standardini arttiracak çalismalar gerçeklestirdik. Kullandigimiz kaynak, milletimizin kaynagidir. Milletimizin kaynaginin 1 kurusuna dahi halel getirmeden, milletimiz adina harcama yapiyoruz. Sahislara degil, sisteme bagli çalisma noktasinda her tasi yerine oturttuk. Harcamalarda disariya olan bagimliligi azaltan ve kendine yeten sürdürülebilir bir yapi olusturduk. Bu sayede çok önemli kazanimlar elde ettik. Milletimizi, çagin ötesine tasiyacak bir belediyecilik anlayisiyla Sehitkamil’imizin, çok yönlü gelisimi ve dengeli büyümesi adina çagdas sehircilik ve planlama ilkeleri dogrultusunda çalistik. Ilçemizin kendi hikayesine, kültürüne, bölgesel karakterlere uygun, kent kültürünü koruyan, bu kültüre ve halkimiza hizmet edecek yeni, sürdürülebilir, kaliteli, daha etkin olarak kullanilabilecek mekanlar ürettik. Yasanabilir mekanlar elde etme adina çarpik yapilasmadan dolayi sagliksiz yasam alanlarini ortadan kaldirdik, yerine modern ve kaliteli yasam alanlari olusturduk. Allah, birligimizi ve beraberligimizi bozmasin. Allah, vatana ve millete hayirli evlatlar yetistirmeyi, arkamizdan hayir dualar edilmesini nasip etsin.”
Kaynak: İHA