Pendik'te Isyeri Yangini Açiklamasi Vatandaslar Tahliye Edildi

Pendik’te 4 katli binanin giris katinda bulunan is yerinde yangin çikti. Olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Isyerinden yükselen alevler binanin dis cephesine siçradi. Bina sakinleri tahliye edildi.

Pendik'te Isyeri Yangini Açiklamasi Vatandaslar Tahliye Edildi


Yangin, Pendik Sülüntepe Mahallesi 18 Mart Caddesi üzerinde bulunan 4 katli binanin giris katinda bulunan is yerinde meydana geldi. Iddiaya göre, elektrik panosundan çikan yangin 2. el esya satan bir isyerine sirayet etti. Kisa sürede isyerinden yükselen alevler 4 katli binanin dis cephesine siçradi. Ihbar üzerine adrese çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleriyse yangina müdahale ederek kontrol altina aldi. Binada yasayan vatandaslar tahliye edildi. Yanginda herhangi bir can kaybi ya da yaralanma yasanmazken isyerinde ve binada maddi hasar olustu.

"Dükkanima geldigimde içeriye giremedim"

Yanginda isyeri yanan Oruç Alpaslan, “Dükkandan çikarak çay ocagina gitmistim. Ben gittikten sonra dükkanda yangin çikmis, haber verdiler. Dükkanima geldigimde içeriye giremedim. Itfaiyeyi aramislar, itfaiye geldi müdahale etti. Yanginin neden çiktigini bilmiyorum” dedi.

Kaynak: İHA