Cumayeri'nde Kat Yüksekligi 4 Kata Düsürüldü

DÜZCE – Düzce’nin Cumayeri ilçesi belediye meclisi imar izinlerini 5 kattan 4 kata düsürdü. Belediye Baskani Mustafa Kologlu, “Cumayeri’nin yarinlarini insa ediyoruz” dedi.

Cumayeri'nde Kat Yüksekligi 4 Kata Düsürüldü
Düzce’nin Gölyaka ilçesi merkezli yasanan 5,9’luk deprem sonrasi binalarda agir hasar alan ilçelerden biri olan Cumayeri önlemini kisa sürede almaya basladi.

Cumayeri Belediye Baskani Mustafa Kologlu, belediyenin aylik meclis toplantisina ilçede yapilacak imar izinlerinin 5 kattan 4 kata düsürülmesini konusunu gündeme getirdi. Belediye meclisi de karari oy birligi ile kabul ederek Cumayeri’nin bundan sonraki depremlere karsi önlemini almis oldu.

Meclis karari sonrasi konusan Baskan Kologlu, “Bölgemiz deprem bölgesi. Bununla yasamayi ve bundan dogacak olumsuzluklara karsi önlemlerimizi almaliyiz. Cumayeri’miz gelismekte olan bir sehir. Yapilasma tüm hizi ile devam ediyor. Bizde Cumayeri Belediyesi olarak meclis üyelerimizin de destegi ile ilçemizdeki imar iznini 5 kattan 4 kata düsürme karari aldik. Karara destek veren meclis üyelerimize tesekkür ediyor, Cumayeri’mizin yarinlarini hep birlikte insa etmeye devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA