16. Uluslararasi Travel Turkey Izmir'de Ayvalik Standina Ilgi Büyük

Ayvalik Belediyesi’nin bu yil yeniden yer aldigi, 16. Uluslararasi Travel Turkey Izmir (TTI Izmir) fuari kapilarini açti.

16. Uluslararasi Travel Turkey Izmir'de Ayvalik Standina Ilgi Büyük
Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde TÜRSAB Fuarcilik AS ve IZFAS ortakligiyla düzenlenen fuar 10 Aralik Cumartesi aksamina kadar ziyaret edilebilecek.

A Hol’de bulunan 108 numarali standinda yeniden farkiyla öne çikan ve gastronomisinden, tarihine, kültüründen sanatina birçok alanda zenginliklerini ve farkli destinasyonlarini yerli ve yabanci turizm yatirimcilarina, acentelere ve fuara katilanlara göstermeyi amaçlayan Ayvalik Belediyesi, kente ait tarihi, kültürel ve dogal güzellikleri, görsel ve yazili materyallerle ziyaretçilere tanitiyor.

Ayvalik Mutfagi’na özgü mezelerden, ot çesitlerine birçok yiyecek de Ayvalik Belediyesi Isletme Istirakler Müdürlügü’ne bagli Pasa Limani Sosyal Tesisleri’nde hazirlanip fuarda ziyaretçilere ikram edildi.

Ayvalik Belediye Baskani Baskan Mesut Ergin fuarla ilgili yaptigi açiklamada, “Fuar alaninda Ayvalik Belediyesi standina geçtigimiz yil oldugu gibi bu yil da büyük bir ilgi var. Ayvalik’imizi denizi, dogasi ve günesinin yaninda tarihi, gastronomisi ve kültür sanat etkinlikleri ile de tanitiyoruz. Kentimizi her anlamda en üst seviyeye çikarmayi hedefliyoruz. Misafirlerimize Ayvalik gastronomisinin lezzetli yiyeceklerinin yani sira Ayvalik ile ilgili tanitim kitapçiklari ve brosürleri de dagitiyoruz” dedi.

Ayvalik Belediyesi standinin ziyaretçileri arasinda Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’in esi Neptün Soyer’de yer aldi. Kooperatif çalismalari hakkinda bilgi alan Soyer, ikram edilen mezelere de tam puan verdi.
Kaynak: İHA