Basin Mensuplari Battalgazi'yi Gezdi

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Baskani Mehmet Aydin ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan yatirimlari ve yapimi devam eden proje alanlarini gezerek inceledi.

Basin Mensuplari Battalgazi'yi Gezdi
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, MGTC Baskani Mehmet Aydin ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. MGTC Baskani Aydin ve yönetim kurulu üyelerine 2019 yilindan bu yana hayata geçirdigi bazi yatirimlari ve devam eden proje alanlarini gezdiren Baskan Güder, yogun sekilde devam eden çalismalar hakkinda bilgiler de aktardi. Ilk olarak Sehit Fevzi Mahallesinde devam eden kentsel dönüsüm alaniyla birlikte türkülere konu olmus ve çevreyolu alti kavramini ortadan kaldiracak olan Derme Deresi Projesi alanini inceleyen gazeteciler, ardindan Kirkgöz Sahil Parki projesini, Sera Park Proje alanini ve Eskimalatya Meydan projesini inceledi. Yapimi devam eden projelerle Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin çehresinin bastan sona degistigini aktaran gazeteciler, Güder’e yapilan hizmetler için tesekkürlerini iletti.

MGTC Baskani Mehmet Aydin ve yönetim kurulu üyelerinin yaptigi açiklamada, “Derme Deresi projesinin tamamlanmasiyla iyi bir hizmet ilçeyle bulusacak. Battalgazi’ye büyük kazanimlar saglayacak. Müthis isler yapilmis ve yapilmaya da devam ediyor. Çok özel projelerin çalismalari yürütülüyor. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’i ve ekibini tebrik ediyorum. Basarilarinin devamini diliyorum” ifadelerini kullandi.

“Bizim Battalgazi’ye sözümüz var”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder de yaptigi konusmada, “Bugün Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nin baskani ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kadim ilçemizdeki projelerimizi inceliyoruz. Yaptigimiz islerin takdir toplamasi bizleri onurlandiriyor, sorumlulugumuzu bir kat daha arttiriyor. Battalgazi’de tarih var, medeniyet var, kültür var. Siz bunlara sahip çiktiginiz zaman o ilçe sahlanir. O sahlanisi yapmak için verdigimiz hizmet sözünü yerine getirmek için gece gündüz çalisiyoruz. Hangi mahallemizde ne sorun varsa, o sorunun çözümü için gece gündüz sahadayiz. Amacimiz, Battalgazi’ye özel eserler birakmak. Bizler bu anlayisla yolumuza devam edecegiz. Çünkü Battalgazi’ye hizmet sözümüz var” diye konustu.

Kaynak: İHA