MHP Denizli Il Baskani Garip Görevinden Istifa Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Il Baskani Av. Yusuf Garip, 2023 yilinda gerçeklesecek 28. dönem milletvekilligi aday adayligi için görevinden istifa ettigini duyurdu.

MHP Denizli Il Baskani Garip Görevinden Istifa Etti


MHP Denizli Il Baskanligi görevinden istifa eden Av. Yusuf Garip, yaptigi açiklamada, “15 yasindan beri 3 hilalli bayragi elimize alarak MHP çatisi altinda siyasete basladim. Davamiz, ülkümüz yolunda partimizin çesitli kademelerinde görev yaptim. Genel Baskanimiz, Bilge Liderimiz Sayin Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdir ve olurlariyla, Teskilattan Sorumlu Genel Baskan Yardimcimiz sayin Prof. Dr. Semih Yalçin beyefendinin tensipleriyle atandigim Il Baskanligi görevini yerine getirmenin onur ve mutlulugunu yasadim. Görevimiz boyunca da Denizli’mizin her kösesine ulasmak için çalistik. Sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe Denizli’mizde gönül kapilarini çaldik. Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak Denizli’mizde halkimizla kucaklastik" dedi.



"28. dönem milletvekilligi aday adayligi için Il Baskanligi görevimden istifa ettim"

Yusuf Garip, "Onurla tasidigim görevim boyunca Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Milliyetçi-Ülkücü Harekete, Teskilatima büyük bir baglilik ve sadakat içinde görev yaptim. Milletime hizmet etmek, vatanima hizmet etmek, partimin bir neferi olarak çalismaya devam etmek içinse Genel Baskanimiz, Türkmen Beyimizin talimat ve müsaadeleri dogrultusunda parti tüzügümüzün 94. Maddesi hükümleri geregince 28. dönem milletvekilligi aday adayligi için Il Baskanligi görevimden istifa ettim. Göreve gelecek Denizli Il Baskanimiza da basarilar diliyorum. Her daim yaninda olmaya devam edecegim. Gece-gündüz demeden Milliyetçi Hareket Partimizin Denizli’mizde, ülkemizde en iyi noktaya gelmesi için durmaksizin çalisacagiz. Genel seçimlerde Denizli halkimizin teveccühüyle de yüce Meclisimizde Denizli’mizi MHP Milletvekilimizle insallah temsil edilmesi için mücadele edecegiz. Genel baskanimizin teskilatlarimiza talimatlari dogrultusunda Cumhur Ittifaki’nin TBMM’de nitelikli çogunluga ulasip, milletimize ve ülkemize yeni bir anayasa kazandirmasi baslica gayemizdir. Aydinlik gelecegimiz, Güçlü ve Lider ülke Türkiye için durmaksizin çalismaya devam edecegiz" dedi
Kaynak: İHA