Aksaray Belediyesinden 'Sehrimi Tanitiyorum' Gezisi

Aksaray Belediyesi sehrin tanitimina yönelik yaptigi çalismalar çerçevesinde ‘Sehrimi Taniyorum" gezisi düzenledi.

Aksaray Belediyesinden 'Sehrimi Tanitiyorum' Gezisi
Sehrin tarihi, dogal ve kültürel degerlerini vatandaslara tanitmak amaci ile Aksaray Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak düzenlenen gezinin ilki gerçeklestirildi.

Aksaray Belediyesi tarafindan tahsis edilen 5 otobüsle vatandaslara eglenceli bir hafta sonu geçirme firsati tanindi. Rehberler esliginde gerçeklestirilen geziye 210 kisi katilim sagladi. Güzelyurt ilçesinin dogal ve tarihi güzelliklerini yerinde taniyan katilimcilar Gülagaç ilçesinde bulunan Baki Gölü’nde de bol bol fotograf çektirdi. Saratli beldesinde bulunan yer alti sehrinin ve Agzikarahan Kervansarayinin tarihi geçmisi geziye katilan tarihçiler tarafindan vatandaslara aktarildi. Ihlara Vadisinin sonbaharda büründügü tabiat güzelligini üstten gören ziyaretçilere Selime kasabasinda yemek ikraminda bulundu.

Aksaray Belediyesinin düzenledigi gezi ile dolu dolu bir Pazar geçirdiklerini belirten ziyaretçiler Belediye Baskani Evren Dinçer’e tesekkür etti. Ziyaretçiler Aksaray’da daha önce hiç görmedikleri mekanlari gördüklerini söyledi.

Kaynak: İHA