Yilbasinda Da Görevinde Olan Kamu Personeline Protokol Ziyareti

Rize protokolü, yilbasi gecesi de mesailerine devam eden kamu görevlilerini ziyaret etti.

Yilbasinda Da Görevinde Olan Kamu Personeline Protokol Ziyareti
Rize Valisi Kemal Çeber, beraberinde Rize Belediye Baskani Rahmi Metin, Il Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Rize Il Jandarma Komutani Albay Ali Güngör ilk olarak Rize Belediyesi Zabita Müdürlügünü ziyaret etti. Burada zabitalarla sohbet eden heyet sonrasinda Itfaiye Müdürlügüne geçti. Itfaiye ekipleriyle bir araya gelen heyet çalisanlarla çalisma hayatlarinin zorlugu hakkinda konustu.

Sonrasinda ise Rize merkeze bagli Alipasa Mahallesi’ndeki polis noktasini ziyaret ederek polis memurlariyla bir araya gelen heyet, uygulamada durdurulan araçlardakilere kolonya ve çikolata ikram etti. Heyet buradan da Il Jandarma Komutanligi’ndaki askerlerle bulustu. Askerlerle de kisa bir süre vakit geçiren heyet son olarak Rize Merkez Cumhuriyet Karakolunu ziyaret ederek burada ki polis memurlarinin da yeni yilini kutladi.

Ziyaretlerin ardindan açiklamada bulunan Rize Valisi Kemal Çeber, "Acisiyla, tatlisiyla bir yili da geride biraktik. 2022 yilinda da bizler memleketimiz için, Rize’miz için elimizden gelen her seyin en iyisini yapmaya gayret ettik. Simdi bu tecrübeler isiginda yeni bir yila giriyoruz. 2023’ün çok daha iyi, daha güzel, daha huzurlu ve daha basarili geçmesini ümit ediyoruz. Bizde vatandaslarimiz huzur içerisinde yeni yila girebilsinler diye görev basinda olan arkadaslarimizi ziyaret ediyoruz. Her yil oldugu gibi bu yilda aynisini yaptik. Gidemedigimiz yerlere ise küçük hediyelerimizi gönderiyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA