Vali Toraman Açiklamasi 'Il Genelinde 2 Bin 354 Personel Ile Emniyet Ve Asayisi Saglamaya Çalisiyoruz'

Elazig Valisi Ömer Toraman, yilbasi çerçevesinde planlamalar yapip tedbirler aldiklarini belirterek, “Il genelinde 2 bin 354 personel ile emniyet ve asayisi saglamaya çalisiyoruz. Suana kadar herhangi bir olumsuzluk intikal etmedi. Yilbasi huzur içerisinde geçirilecek” dedi.

Vali Toraman Açiklamasi 'Il Genelinde 2 Bin 354 Personel Ile Emniyet Ve Asayisi Saglamaya Çalisiyoruz'
2023’in ilk saatlerinde Vali Ömer Toraman, Belediye Baskani Sahin Serifogullari, Il Jandarma Komutani Albay Murat Evren ve Il Emniyet Müdürü Celal Sel, Malatya yolunda bulunan kontrol noktasinda nöbet tutan güvenlik güçlerini ziyaret etti. Ziyarette güvenlik güçlerine baklava ikram eden protokol üyeleri yeni yillarini da kutladi. Burada sürücülerinde yeni yili kutlayan il protokolü ardindan Abdullahpasa Polis Merkezi’ne geçerek görev basindaki polislerle bir araya geldi.

Vali Toraman, yaptigi açiklamada, "Dünya siyasetine yön veren güçlü bir ülke olarak bu ikinci yüzyila etkinligini daha da artirarak devam ettirecek. Bunun için çok çalisiyoruz ve daha çok çalismamiz gerekecek. 2022 yilinda da bu çerçevede ilimizin problemlerini çözmek için hep beraber gayret gösterdik. Çok ciddi mesafeler kaydettik. Kroniklesmis pek çok problemi çözüme kavusturduk. 2023 yilinda da ilimizin kalkinmasi, gelismesi, büyümesi, refahinin artmasi için daha iyi hizmet sunmak için çalisacagiz. Yilbasi heyecani yasaniyor. Planlamalar yaptik ve tedbirlerimizi aldik. Arkadaslarimiz görevlerinin basinda. Jandarma, emniyet personeli, bekçilerimiz vazife basinda. 24 saat esasi çalisan pek çok arkadasimiz var. Yilbasinin Elazig’da huzur içerisinde geçmesi için her türlü tedbirimizi aldik. Il genelinde toplam 320 ekiple vazife basindayiz. 2354 personele tekabül ediyor. Il genelinde 2 bin 354 personel ile emniyet ve asayisi saglamaya çalisiyoruz. Suana kadar herhangi bir olumsuzluk intikal etmedi. Yilbasi huzur içerisinde geçirilecek” diye konustu.

Belediye Baskani Sahin Serifogullari ise, “Sehrimiz adina birbirinde kiymetli hizmetlerin hayata geçirildigi bir yili geride biraktik. Yeni umut ve heyecanlarla yeni bir yila giriyoruz. Cumhuriyetimizin kurulusunun 100. yilini geride birakiyoruz. Türkiye 100 yili mottosu ile bu yila adim atiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA