Izmir'de Karisini Biçaklayarak Öldüren Zanli Tutuklandi

Izmir’in Karabaglar ilçesinde tartistigi karisini 5 yasindaki çocugunun gözü önünde bogazindan biçaklayarak öldüren sahis tutuklandi. Zanlinin esiyle ev isleriyle ilgilenmedigi, sokak kedilerine baktigi ve bu sebeple aralarinda daha önce de tartisma çiktigini öne sürdügü ögrenildi.

Izmir'de Karisini Biçaklayarak Öldüren Zanli Tutuklandi
Olay, dün saat 11.30 siralarinda ilçeye bagli Limontepe Mahallesi 9752. Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.F. ile karisi Nuran Firat arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi üzerine A.F., eline aldigi biçakla karisina saldirdi. Bogazina isabet eden biçakla yaralanan Nuran Firat kanlar içerisinde yere yigilirken, A.F. olay esnasinda evde bulunan 5 yasindaki çocugunu disari çikartip alt katta bulunan ev sahibine birakarak olay yerinden kaçti. Kavga seslerini duyan komsularin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekiplerin yaptigi kontrolde öldügü belirlenen talihsiz kadinin cansiz bedeni, savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Cinayet süphelisi A.F. ile Nuran Firat çiftinin 2 çocuklarinin oldugu, çocuklardan 12 yasinda olanin olay esnasinda okulda oldugu, 5 yasindaki çocugun ise evde oldugu öne sürüldü. Cinayetin hemen ardindan 5 yasindaki çocugun cinayet süphelisi baba tarafindan alt katta bulunan ev sahibine birakildigi ögrenildi.

Tutuklandi

Yasanan olayin ardindan kaçan cinayet zanlisi A.F., polis ekiplerince dün Urla ilçesinde yakalanarak gözaltina alindi. Zanlinin Ilk ifadesinde, esi Nurhan Firat ile ev isleriyle ilgilenmedigi, sokak kedilerine baktigi ve bu sebeple aralarinda daha önce de tartisma yasandigini öne sürdügü ögrenilirken, islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen A.F., çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA