Gece Yarisi Korku Dolu Anlar Yasatti Açiklamasi Tartistigi Arkadasinin Evine Kursun Yagdirdi

Kirikkale’de tartistigi arkadaslarina gece yarisi korku dolu anlar yasatan bir kisi, kaldiklari evi tabancayla kursun yagmuruna tuttuktan sonra polise teslim oldu.

Gece Yarisi Korku Dolu Anlar Yasatti Açiklamasi Tartistigi Arkadasinin Evine Kursun Yagdirdi
Olay, Kirikkale’de Sanayi Mahallesi Sehit Bedri Sahin Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.C.U. çarsi merkezindeki bir mekanda henüz bilinmeyen bir sebeple arkadaslariyla tartisti. Bir süre sonra telefonda da devam eden tartismanin ardindan H.C.U., gece saatlerinde tabancayla kursun yagmuruna tuttugu evdeki 3 kisiye korku dolu anlar yasatti. H.C.U., daha sonra yaninda getirdigi tabanca mermilerinin ve 2 adette sarjörün oldugu çantayi sokaga birakarak, olay yerinden uzaklasti. O sirada evde bulunanlar ise sans eseri yasanan olaydan yara almadan kurtuldu.

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve bekçi sevk edildi. Olay Yeri Ekiplerince yapilan çalismada, evin içine ve dis mekana birçok mermi çekirdeginin isabet ettigi tespit edildi. Mermi çekirdeklerinden dolayi sikisan kapida itfaiye ekiplerinin yardimiyla açildi. H.C.U., olaydan bir saat sonra emniyete giderek polise teslim oldu.
Kaynak: İHA