Yabanci Fenomenler Erciyes'e Çikarma Yapti

Dünyanin farkli ülkelerinden gelen ve toplamda 42 milyon takipçisi bulunan 30 Influencer Erciyes Kayak Merkezi’ni tanitti.

Yabanci Fenomenler Erciyes'e Çikarma Yapti
Uluslararasi standartlarda bir kis sporlari ve turizm merkezi haline gelen Erciyes, dünyada bilinen bir destinasyon olarak tanitilmaya devam ediyor. Bu çerçevede Erciyes, Türkiye Turizm Tanitim ve Gelistirme Ajansi ve Kayseri Erciyes A.S is birligi ile Almanya, Ingiltere, Danimarka, Ispanya, Fransa, Polonya, Rusya, Romanya, Bulgaristan ve Sirbistan, gibi ülkelerden Kayseri Erciyes’e gelen sosyal medya fenomenlerini agirladi.

Dünyanin dört bir yanindan gelen yabanci fenomenlere Erciyes ile ilgili sunum yapilarak kayak merkezinin sahip oldugu imkânlar anlatildi. Bölgenin turistik ve kültürel zenginlikleri kesfeden dijital içerik üreticileri, 2 gün boyunca Erciyes Kayak Merkezi’nde kendilerine özgü tarzlari ile hazirladiklari görsel ve içerikleri paylastilar. Kis sezonunda plan yapmak isteyen takipçilerine tavsiyelerde bulunan fenomenler Kayseri Erciyes’te konaklama, yeme içme, ulasim, tesislesme ile ilgili yaptiklari paylasimlar ile deneyimlerini aktardilar.

Erciyes’in artik global çapta bilinen bir merkez oldugunu ifade eden Erciyes A.S. Yönetim Kurulu Baskani Dr. Murat Cahid Cingi, “Erciyes A.S. olarak tanitim faaliyetlerimizi her mecrada gerçeklestirmeye önem gösteriyoruz. Bu vesile ile Erciyes’in ve Kayseri’nin turizm potansiyelini anlatarak sehrimize daha fazla ülkeden daha çok turist getirmek için de global organizasyonlara istirak ediyor. Fuarlarda tanitimlarda bulunuyoruz. Yerli ve yabanci çok farkli çevrelere sunumlar yaparak, potansiyelimizi büyütmeye çalisiyoruz. Türkiye Turizm Tanitim ve Gelistirme Ajansi’mizin girisimleri ile dünyanin farkli ülkelerinden gelen fenomenlere de Erciyes’imizi tanitma imkânimiz oldu. Onlarda milyonlarca takipçilerine Erciyes ile ilgili içerikler üreterek paylasimlarda bulundular. Bu yönde gayretlerimiz devam edecek. Turizm Gelistirme Ajansi ailesine bu is birligi için tesekkür ediyoruz ”dedi.

Kaynak: İHA