Türkiye'nin En Uzun Sokaklarindan Baglar Asfaltlandi

Karesi Belediyesi, 1800 metre ve ortalama 7.5 metre genislik ile Türkiye’nin en uzun sokagi Baglar Sokagi’nda asfaltlama çalismalarini tamamladi. 13 bin 500 metrekare alanin asfaltlandigi sokaktaki çalismalari inceleyen Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, “Karesi’de hemsehrilerimizin daha modern ve konforlu yolculuk gerçeklestirmesini önemsiyoruz” dedi.

Türkiye'nin En Uzun Sokaklarindan Baglar Asfaltlandi
Türkiye’nin en uzun sokaklarindan biri olan Balikesir’in Karesi ilçesindeki Baglar Sokagi’nin asfalt çalismalari tamamlandi. Balikesir Büyüksehir Belediyesi is birligi içerisinde gerçeklestirilen çalisma ile 1800 metre ve ortalama 7,5 metre genislikteki sokaga 13 bin 500 metrekare alana asfalt döküldü. Tamamlanan çalismalari inceleyen ve sokak esnafiyla bir araya gelen Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan’a Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, AK Parti Karesi Ilçe Baskani Yusuf Hocaoglu ve MHP Karesi Ilçe Baskani Kürsat Burak Boduroglu eslik etti.

Baskan Orkan: “Karesi ve Balikesirimize hizmet ediyoruz”

Baglar Sokagi esnafi ve vatandaslarinin asfaltlama çalismalari sirasinda birkaç gün zorluk yasadigini ama sonucun güzel oldugunu söyleyen Baskan Orkan, “Baglar Sokaginda çesitli altyapi problemlerimiz vardi. Burasi gelisime açik bir bölge. Yeni insaatlar yapiliyor. Bu nedenle altyapi çalismalari için kazilar olmustu. Asfalt birçok yerden yamaliydi. BASKI’nin yagmur suyu için yaptigi mazgallar ise bu çalismalardan dolayi asagida kalmisti. Araçla geçilince arabalar zarar görüyordu. Simdi onlari düz hale getirdik. BASKI Genel Müdürlügümüzle yaptigimiz görüsmede de mazgallarin çok gürültü yaptigi seklindeki sikayetleri aktardik. Bununla ilgili de mazgallarin ses yapilmasini da önleyecegiz. Türkiye’nin en uzun sokaklarindan biri olan Baglar Sokagini yeni yüzüyle hizmete açtik. Karesi’mize ve Balikesir’imize hizmet ediyoruz. Karesi’de hemsehrilerimizin daha modern ve konforlu yolculuk gerçeklestirmesini önemsiyoruz. Burada en büyük destekçimiz Büyüksehir Belediye Baskanimiz Yücel Yilmaz’a da çok tesekkür ediyorum. Büyüksehir Belediyemiz ekipleri de bizlere çok destek oldu. Herkese hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA