Sikligin Gözdesi Açiklamasi Rengarenk Abiyeler

Egelin Tekstil, davetlere katilacak olan kadinlarin vazgeçilmezi olan rengarenk abiyelerin modellerini paylasti.

Sikligin Gözdesi Açiklamasi Rengarenk Abiyeler


Egelin Tekstil, kadinlarin özel davetler için kullandigi abiye seçimleriyle ilgili bilgileri paylasti. Yapilan açiklamada, "Kirmizi rengini özetlemek gerekirse yogun, çarpici ve gücün temsilidir. Oldukça iddiali olan ve dogru tonlar ile kullanildiginda göz kamastirici bir görüntüye kirmizinin bayrak ve gelincik tonlarini kullanarak ulasabilirsiniz. Zarafet simgesi danteller Dantel her sezonda beyazdan kirmiziya hatta pek çok renge eslik ediyor ama siyahla uyumu bir kez daha hepsini gölgede birakiyor. Egelin dantelli ve tüllü siyah elbiseler, en klasik, kolay ve sikligi garantili seçeneklerden sizde kolayi tercih edenlerdenseniz gönül rahatligi ile siyah dantelli modelleri tercih edebilirsiniz. Romantik çiçek desenli elbiseler uçus uçus romantik rengarenk çiçekli tasarimlari kim sevmez. Ilkbahar ve yaz gardiroplarinin olmazsa olmaz desenleri ister minik, ister devasa formlarda olsun, gece elbiseleri söz konusu oldugunda belki de en çok uzun, uçus uçus romantik tasarimlara yakisiyor tercihlerinizin içerisinde yer alabilir. Eglenceli firfirlar ilhamini flamenko dansçilarindan, kismen de eski romantik Ingiliz elbiselerinden alan firfir modasi, hareketli, farkli ve eglenceli bir görünüm isteyenler için biçilmis kaftan. Uyumlu takilar ile kullanildigi zaman hos bir görüntüye ulasabilirsiniz. Gümüs isiltisi ile göz kamastirin Dikkat çekmeyi sever misiniz? Cevabiniz evet ise, payetli, simli, metalik ya da yanar döner kumaslar tam size göre. Fakat tercihinizi altin yerine gümüs renginden yana yapin. Çünkü sadece trend degil, ayni zamanda bahar ve yaz davetleri için harika bir seçenek" denildi.

Egelin Tekstil’in tavsiye ettigi abiye çesitleri su sekilde:

Yumusak pastel renkler

Bebe mavisi ve toz pembe basta olmak üzere pastel renkler romantik, naif ve genç ruhlu bir görünüm elde etmek için birebir. Uçuk rengi dengelemek içinse isleme, süsleme, drape gibi detaylar yeterli.

Boyundan bagli abiyeler

Güneste bronzlasmis, saglikla isildayan omuzlari sergilemek için bir seçenek daha. Boyundan baglanan askilar, ipek, sifon, saten gibi ince ve akiskan kumaslardan yapilmis uzun elbiselerde çok hos duruyor.

Sik tulumlar

Gece elbisesine sik ve iddiali bir alternatif yalniz kusur kapatma konusunda ayni iddiaya sahip degil. Bu nedenle, vücut seklinize en uygun modeli ve krep, sifon, ipek gibi ince, akici kumaslari tercih edebilirsiniz.
Kaynak: İHA