Nevsehir Milli Irade Platformu O Profesör Için Suç Duyurusunda Bulundu

Nevsehir’de sivil toplum kuruluslarindan olusan Milli Irade Platformu üyeleri ve vatandaslar, Peygamber Efendimize karsi söylemleri nedeniyle Yildiz Teknik Üniversitesi Ögretim Görevlisi Ugur Kutay hakkinda suç duyurusunda bulundu.

Nevsehir Milli Irade Platformu O Profesör Için Suç Duyurusunda Bulundu
Nevsehir Adliyesi önünde bir araya gelen Nevsehir Milli Idare Platformu üyeleri 2 milyar müslümanin kutlu nebisine, ahir zaman Peygamberi Hz. Muhammed’e (sas) yapilan çirkin saldiriyi kinadi. Platform adina açiklama yapan Nevsehir Milli Irade Platformu Sözcüsü Mustafa Özdemir, “Yildiz Teknik Üniversitesi gibi güzide bir bilim yuvasinda görevi ögrenci yetistirmek olan bir müptezel, Müslümanlarin vergisi ile maasini alan sözde bir ögretim Görevlisi Ugur Kutay isimli sahis Peygamberimiz hakkinda çirkin iftira ve hakaretlerde bulunmustur. Bu sahis ‘Sanatta Yeterlilik’ dersi vermesi gerekirken asli görevinin disina çikarak Alemlere rahmet olarak gönderilmis yüce bir Peygambere kinini nefretini kusmustur. Ama su gerçegin altini kalin çizgiler ile çizmeliyiz ki hiç kimsenin Yüce Peygambere hakaret etme hakki ve hürriyeti yoktur. Beseri hukuk sistemleri dahi hakaret etme hürriyeti vermez. Bizim talebimiz, bu sahis hukuk içerinde hak ettigi en agir ceza ile cezalandirilmalidir. Nevsehir Milli Irade Platformuna destek veren STK’larimiz ve Nevsehirli hemserilerimiz ile birlikte adliyemizde suç duyurusunda bulunacagiz. Peygamberimiz hayatta iken hakaret eden Ebu Cehiller ve Ebu Lehebler’in günümüzdeki uzantilari maalesef bos durmuyorlar” dedi.

Özdemir, "Buradan Islam düsmanlarina Peygamber düsmanlarina sesleniyoruz. Insanlik tarihi boyunca; Allah’a karsi mücadele edenlerin hepsi kaybetti. Peygamberlere karsi mücadele edenlerin hepsi kaybetti. Islam’a karsi mücadele edenlerin hepsi kaybetti. Unutmayin siz de kaybedenlerden olacaksiniz, hem bu dünyada hem de diger dünyada. Allah’tan baska galip yoktur. Senin ne haddine; Alemlerin Rabbi olan Allah’in övdügü bir peygambere hakarette bulunmak. Buradan bir kez daha YÖK’ü ve Yildiz Teknik üniversitesi Yönetimini göreve davet ediyoruz. Bu sahis ile ilgili idari ve adli islemler ivedilikle yapilmalidir. Bu sahisin öncelikle üniversite ile iliskisi kesilmelidir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA