Meram Belediyesine Enerji Yönetim Sistemi Sertifikasi

Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediyesi, TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikasi almaya hak kazandi.

Meram Belediyesine Enerji Yönetim Sistemi Sertifikasi
Meram Belediyesi, çevresel sorumluluklardan taviz vermeden enerjinin verimli kullanimi esasina dayanan kalite standardi ‘TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikasi’ni almaya hak kazandi. Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus’a sertifikayi Türk Standartlari Enstitüsü Yönetim Kurulu Baskani Mahmut Sami Sahin’in elinden aldi.

Dünyanin gelecegini korumak adina yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji kaynaklarinin kullanilmasina büyük önem ve destek verilmesi gerektigine isaret eden Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, dogal güzelliklerin gelecege aktarilmasinda bu çalismalarin önemine vurgu yaparak, “Dogal kaynaklarin korunmasi ve kaynaklarin tüketiminden ortaya çikan olumsuz etkileri azaltmak için sürdürülebilir enerji kaynaklarini kullanilmasi önem arz ediyor. Günes enerjisi, rüzgâr enerjisi ve diger kaynaklar gibi dogaya zarar vermeyen enerji kaynaklarinin kullanilmasi Meram gibi dogal güzellikleriyle öne çikan yerler için çok daha önemli. Bu sebeple ilçemizde temiz enerji adimlarini önemsiyor ve elimizden geldigince destekliyoruz. Tüm hizmetlerimizi enerjiyi daha etkin ve verimli kullanma hedefiyle ve enerji verimliligini gözeterek ortaya koyuyor, projelerimizi de buna göre sekillendiriyoruz. Iste bu desteklerden dolayi belediyemize TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikasi verilerek kurumumuzu onurlandiran Türk Standartlari Enstitümüze ve degerli baskani Mahmut Sami Sahin’e sükranlarimi sunuyorum” diye konustu.

TSE Yönetim Kurulu Baskani Mahmut Sami Sahin de, bu noktada gösterdikleri hassasiyet için Baskan Mustafa Kavus ve ekibine tesekkürlerini ileterek sertifikayi takdim etti.
Kaynak: İHA