'Çiftçimiz Neredeyse Biz Oradayiz' Projesi Hayata Geçiyor

İçel Valisi Ali Hamza Pehlivan, ’Çiftçimiz Neredeyse Biz Oradayiz’ projesinin büyük ölçüde tamamlandigini belirterek, "Bütün asamalariyla tarimsal süreçlerin yakin takibinde, kontrol ve denetim konularinda büyük katkilar sunacak olan web tabanli bir program gelistirildi. Bu program sayesinde müdürlügümüzün sahada yaptigi faaliyetleri, projeleri, saha kontrollerini, denetimlerini, egitimleri, ihracat ve ithalat kontrolleri gibi tüm konulara iliskin verilere anlik olarak web tabanli program üzerinden ulasimi saglanacak" dedi.

'Çiftçimiz Neredeyse Biz Oradayiz' Projesi Hayata Geçiyor
İçel Valisi Ali Hamza Pehlivan’in talimatiyla, Il Tarim ve Orman Müdürlügü tarafindan hazirlanan ’Çiftçimiz Neredeyse Biz Oradayiz’ projesi ile ilgili degerlendirme toplantisi gerçeklestirildi.



"Proje ile çiftçilerimizin talepleri kisa sürede çözüme kavusacak"

Projenin hazirlik çalismalari hakkinda bilgiler alan Pehlivan, proje ile ilgili çalismalarin Il Tarim ve Orman Müdürlügü teknik personelleri tarafindan büyük ölçüde tamamlandigini söyleyerek, "Bütün asamalariyla tarimsal süreçlerin yakin takibinde, kontrol ve denetim konularinda büyük katkilar sunacak olan web tabanli bir program gelistirildi. Bu program sayesinde müdürlügümüzün sahada yaptigi faaliyetleri, projeleri, saha kontrollerini, denetimlerini, egitimleri, ihracat ve ithalat kontrolleri vb. tüm konulara iliskin verilere anlik olarak web tabanli program üzerinden ulasimi saglanacak. Tarim ve Orman Müdürlügü bünyesinde çalisan bütün personelimiz uzmanlik alanlarina giren konularda sürekli sahada, çiftçilerimiz neredeyse orada olacak, onlarin hizmet çagrilarina, taleplerine kulak vererek çözüm üretecek ve sonuçlandiracak. Tarim personelimiz çiftçilerimizle daha yakin bir iletisim içinde olacak" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA