Büyüksehir Ile Aile Atölyesi Basliyor

Sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veren Denizli Büyüksehir Belediyesi, Aile Atölyesi programlarini baslatiyor. Birbirinden degerli isimlerin Denizlililerle bulusacagi Aile Atölyesi’nin ilk konugu 24 Aralik’ta “Çocuk gelisimci, akademisyen anne” olarak taninan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal olacak.

Büyüksehir Ile Aile Atölyesi Basliyor


Denizli Büyüksehir Belediyesi ile Aile Atölyesi basliyor. Denizli’de hayata geçirdigi fiziki yatirimlarin yaninda sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veren Denizli Büyüksehir Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen ve sevilen bilim insani, yazar ve alaninda uzman isimleri Denizlililerle bulusturacak. Bu çerçevede Denizli Büyüksehir Belediyesi Ile Aile Atölyesi programinin ilk konugu çocuk gelisimci, akademisyen anne olarak taninan Saniye Bencik Kangal olacak. Ilk program 24 Aralik 2022 Cumartesi günü saat 15.00’de Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek. Doç. Dr. Kangal, çocuk-ebeveyn iliskileri basta olmak üzere “Korkma! Iyi bir annesin” adli sunumu ile annelere ve anne adaylarina, çocuk yetistirmek ile ilgili pratik bilgilerle aile içi iletisime isik tutacak. Ücretsiz programa tüm Denizlililerin davetli oldugu belirtilirken, Denizli Büyüksehir Belediyesi Ile Aile Atölyesi’nin degerli isimleri agirlamaya devam edecegi kaydedildi.

“Birbirinden degerli isimler sehrimize gelecek”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Büyüksehir Belediyesi olarak kentin kültür ve sanat hayatina renk getirecek, aile birligi, mutlulugu ve huzuruna katki saglayacak çok önemli bir çalismayi baslattiklarini ifade etti.

Bu çerçevede ilk olarak akademisyen Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’i hemsehrileriyle bulusturacaklarini belirten Baskan Zolan, “Belediyecilik hizmetlerimizin yaninda sosyal ve kültürel projelerimize de büyük önem veriyoruz. Aile Atölyesi programlarimiz ile de ülkemizin birbirinden kiymetli bilim insani, yazar ve alaninda uzman degerlerimizi vatandaslarimizla bulusmalarini saglayacagiz. Bu özel programa tüm hemsehrilerimizi bekliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA