Fatih'te 8 Aylik Süs Köpegine Biçak Darbesi

Fatih’te mahallelinin maskotu olan 8 aylik süs köpegi, bir kisinin biçakli saldirisina maruz kaldi. Süpheli sahis polis ekipleri tarafindan gözaltina alinirken, boynu ve kulagi kesilen köpek, sahipleri tarafindan alindi. O anlar güvenlik kameralarina yansidi. Köpegin sahibi Fahrettin Demir, “Köpegimin kulagini ve boynunu kesmis. Evinde de hep kan vardi. Banyoda köpegimi gördüm. Lavabonun arasina girmisti. Korkudan benden bile kaçti” dedi.

Fatih'te 8 Aylik Süs Köpegine Biçak Darbesi


Olay, dün Fatih Cibali Mahallesi’nde saat 17.00 siralarinda meydana geldi. Mahalleye yeni tasinan bir kisi köpegi sevme bahanesiyle köpegin yanina yaklasti. Köpegi sevdikten sonra kucagina alan süpheli, köpegi evin içerisine soktu ve daha sonra biçakla köpegin boynunu ve kulagini kesti.

Köpegini kanlar içerisinde buldu

Süphelinin, köpegi eve soktugunu gören mahalle sakinleri durumdan süphelenerek Fahrettin Demir’e haber verdi. Fahrettin Demir ve ailesi süphelinin evine gelince köpegi kanlar içerisinde gördü. Köpegi süphelinin elinden alan Demir, havluya sararak veterinere götürdü. Gittigi veteriner kapali olunca bir eczanede köpege pansuman yapildi. Küçük köpegin durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Mahallelinin ihbari üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Süpheli, polis ekiplerince gözaltina alindi. Süphelinin emniyetteki islemlerinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA