Vali Karadeniz, Akhisar'da Temaslarda Bulundu

Akhisar Zeytin ve Zeytinyagi Türevleri Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Toplantisina katilan Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Akhisar Cumhuriyet Bassavciligi ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanligini ziyaret etti.

Vali Karadeniz, Akhisar'da Temaslarda Bulundu
Vali Yasar Karadeniz, Akhisar Ilçesini ziyaret etti. Ilk olarak Kaymakam Sabit Kaya’yi ziyaret eden Vali Karadeniz daha sonra Akhisar’da ilk olarak Zeytin Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Toplantisina katildi.

Toplantiya Vali Karadeniz’in yani sira Kaymakam Sabit Kaya, Akhisar Belediye Baskani Besim Dutlulu ve Mütesebbis Heyet Üyeleri katildi.

Toplantinin açilis konusmasini gerçeklestiren Vali Karadeniz, Türkiye sofralik zeytin ihtiyacinin önemli bir kismini karsilayan Akhisar Zeytin ve Zeytinyagi Türevleri Ihtisas OSB’nin Manisa ve ülke ekonomisi için önemli bir yere sahip oldugunu, ayrica zeytin ve zeytin ürünleri basta olmak üzere gida ürünleri isleyen firmalarin istihdama katki sagladigini belirtti.

Toplantida; 2022 yili 3. ara dönem denetim raporlari, hizmet destek alanlarina iliskin konular ile 2023 yili tahmini gelir-gider bütçesi görüsüldü. Toplantida ayrica Süleymanli Mahallesine yapilacak olan Atiksu Aritma Tesisi projesine iliskin mütesebbis üyelerine bilgilendirme yapildi.

Toplanti görüs ve önerilerin alinmasi ile sona erdi.

Vali Karadeniz’den ziyaretler

Vali Yasar Karadeniz, Akhisar Ilçesi ziyaretinde geçtigimiz aylarda Akhisar Cumhuriyet Bassavcisi olarak atanan Sebahattin Erkaya’yi ziyaret etti, görevinde basarilar diledi.

Vali Karadeniz daha sonra Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanligini ziyaret etti. Baskan Sami Karaoglan ve yönetim kurulu üyeleri tarafindan karsilanan Vali Karadeniz, odanin çalismalari ve projeleri hakkinda bilgi aldi.

Akhisar’in Manisa’nin önemli ilçelerinden biri oldugunu ve hem il hem ülke ekonomisine katki sagladigini söyleyen Vali Karadeniz, Baskan Karaoglan ve yönetim kurulu üyelerine çalismalari dolayisiyla tesekkür ederek, basarilar diledi.
Kaynak: İHA