Soner Sarikabadayi'nin Bursa'da Sevenleriyle Bulustu

Pop müziginin sevilen isimlerinden Soner Sarikabadayi, Bursa sahnesinde sevenleriyle bulustu. Bursali sevenlerinin karsisina iki farkli kiyafet kombini ile çikan Sarikabadayi, Bursa dinleyicisinden tam not aldi.

Soner Sarikabadayi'nin Bursa'da Sevenleriyle Bulustu
Yogun bir ilginin yasandigi konserde, Bursalilara keyifli bir gece yasatan Sarikabadayi, kendisinin seslendirdigi ‘Kutsal Toprak’, ‘Insan Sevmez mi?’, ‘Buz’, ‘Sadem’ gibi sarkilarinin yani sira sözleri kendisine ait baskalari için yazmis oldugu sarkilara da repertuvarinda yer verdi. Popüler olan sarkilarindan olusturdugu repertuvara yer verdigi gecede Bursalilara büyük cosku yasatan Sarikabadayi, sahnedeki enerjisi ve danslariyla da begeni topladi.

Kombinlerini seyirciler degerlendirdi

Ünlü pop sanatçisi Soner Sarikabadayi, iki bölümden olusan konser performansinda iki farkli kiyafet ile sevenlerini karsiladi. Ilk bölüm için takim kombini tercih eden Sarikabadayi ikinci bölüm için spor kombin tercih etti. Sahnede sik sik dinleyicileri ile sohbet eden ünlü popçu Soner Sarikabadayi; ‘Hepiniz hosgeldiniz. Kombinimi nasil buldunuz? Ikinci bölümde de farkli bir kombin ile karsinizda olacagim. Hangisini daha çok begeneceksiniz.’ Diyerek dinleyicilerin alkislari ile tam not aldi.

Yaklasik iki saat sahnede kalan Sarikabadayi, Bursalilara unutulmaz müzik keyfi yasatti.
Kaynak: İHA