Osmangazili Muhtarlardan Baskan Dündar'in Babasi Için Lokma Hayri

Osmangazi Muhtarlar Dernegi, geçtigimiz günlerde vefat eden Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’in babasi Haci Hüseyin Dündar için lokma hayri gerçeklestirdi.

Osmangazili Muhtarlardan Baskan Dündar'in Babasi Için Lokma Hayri
Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda Osmangazi Muhtarlar Dernegi tarafindan gerçeklestirilen lokma hayrina katilarak, dökülen lokmalari elleriyle vatandaslara dagitti.

Lokma hayrina ilçede görev yapan muhtarlar katilirken, Osmangazililer de yogun ilgi gösterdi. Lokma alan vatandaslar Baskan Dündar’a bir kez daha bassagligi dileklerinde bulunarak, babasi Haci Hüseyin Dündar adina gerçeklestirilen hayrin Allah katinda kabul olmasini temenni ettiler.

Sevenleri, Haci Hüseyin Dündar adina lokma dagitti

Düzenlenen lokma hayrini ve okunan dualari, tüm ölmüslerin ruhuna bagisladiklarini söyleyen Baskan Dündar, “Geçtigimiz günlerde vefat eden babami ve tüm ölmüslerimize, Allah rahmet eylesin; mekanlarini cennet eylesin. Vefatinin ardindan dostlarimiz, sevenlerimiz, hemsehrilerimiz arayarak ve ziyaretimize gelerek taziyelerini ilettiler. Dualarini esirgemediler. Bugün de Osmangazi Muhtarlar Dernegi Baskanimiz Burhan Mandaci öncülügünde, ilçemizde görev yapan muhtarlarimiz babam adina bir lokma hayri düzenledi.

Babamin adina düzenlenen bu lokma hayrini ve dualarimizi Osmangazi’de ve Bursa’da yasayip hakkin rahmetine kavusmus olan tüm ölmüslerimizin ruhuna bagisliyoruz. Cenâb-i Hak ölmüslerimizin mekânini cennet eylesin; hayattaki tüm hemsehrilerimize de saglikli, huzurlu ve mutlu ömürler nasip etsin” dedi.

Osmangazi Muhtarlar Dernegi Baskani Burhan Mandaci da, yaptigi konusmada, “Rahmetli Haci Hüseyin Dündar amcamiz, Bursa’miz ve Osmangazi’miz için hayirli bir evlat yetistirmistir. Yetistirdigi bu hayirli evlat ilçemiz ve kentimiz için birbirinden önemli hizmetler yapmis ve herkesin gururu olmustur. Hüseyin amcamiza ne kadar dua etsek azdir. Hüseyin amcamizin mekani cennet, ruhu sad olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA