Duvara Çarpip Takla Atan Otomobil 2 Kisiye Mezar Oldu, Kaza Ani Kamerada

Bursa’nin Orhangazi ilçesinde önünde bulunan araci sollamaya çalisan sürücü, aracinin kontrolünü kaybedince bir fabrikanin duvarina çarpip takla atti. Feci kazada otomobilde bulunan 2 kisi hayatini kaybetti. Kaza ani ise fabrikanin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Duvara Çarpip Takla Atan Otomobil 2 Kisiye Mezar Oldu, Kaza Ani Kamerada
Kaza saat 23.45 siralarinda Orhangazi’de Göl Yolu Örnekköy kavsagi yakinlarindaki bir sanayi kurulusunun önünde meydana geldi. Alinan bilgilere göre Abdullah Cabi (26) idaresindeki 16 AEM 596 plakali otomobil, Göl istikametinde önünde seyir halindeki bir baska otomobili solladigi esnada kontrolden çikti.

Fabrika duvarina çarpti

Sollama esnasinda kontrolden çikan otomobil yol kenarindaki bir fabrikanin duvarina çarpti. Otomobil takla atip hurdaya döndü. Kazayi fark eden fabrika çalisanlari durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine gelen 112 Saglik Ekipleri araç içinde bulunan sürücü Abdullah Cabi ile yaninda bulunan A.T.’nin (23) olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi.

Savci inceleme yapti

Güvenlik kameralarina da yansiyan kazada otomobilin önünde seyir halinde olan 77 DS 515 plakali bir otomobili solladiktan sonra kontrolden çiktigi ve fabrikanin güvenlik görevlilerinin bulundugu kulübenin önündeki duvara çarparak takla attigi görülüyor. Kaza sonrasinda polis ve Cumhuriyet Savcisi olay yerinde inceleme yaptiktan sonra iki kisinin cansiz bedeni Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Kaza aninda otomobilin solladigi diger otomobilin ise olay yerinde durmadan ayrildigi belirlendi. Kazada ölen Abdullah Cabi’nin annesi ise aci haberi aldiktan sonra olay yerine geldi. Anne olay yerinde uzun süre gözyasi döktü.
Kaynak: İHA