Kocasinan Belediyesi, Profesyonel Asçilar Yetistiriyor

Kocasinan Akademi tarafindan kadinlara yönelik farkli branslarda açilan kurslar devam ediyor. Özellikle meslek edindirme kurslarina daha fazla agirlik veren Kocasinan Akademi’nin açmis oldugu Asçilik-Pastacilik Kursu ile kursiyerler, farkli lezzetlerin sirlarini kesfediyor.

Kocasinan Belediyesi, Profesyonel Asçilar Yetistiriyor
Vatandaslarin beklentilerini karsilayacak proje ve hizmetler ürettiklerini vurgulayan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar; “Yaptigimiz hizmete gösterilen ilgi ne kadar dogru bir ise imza attigimizi gösteriyor ve bizleri mutlu ediyor. Bu sevk ile Kocasinanli hemsehrilerimize hizmetlerin en güzelini yapmaya devam edecegiz” dedi.

Kocasinan Akademi Yenisehir Tesisinde açilan Asçilik-Pastacilik Kursu, yogun ilgi görüyor. Kursiyerler birbirinden güzel lezzetlere elleriyle sekil veriyor. Özellikle kadinlar kursta; acibadem, tatli ve tuzlu pasta, kurabiye, kek, puaça yapiminin yani sira pasta malzemeleri gibi konularda da egitim görüyor.

Kurs sayesinde farkli lezzetlerin sirlarini kesfeden kursiyerlerin tesekkür ettigi Baskan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Akademi ile farkli branslarda hanim kardeslerimize kurslar veriyoruz. Bunlardan biri olan ‘Asçilik Kursu’ ise en çok tercih edilen kurslardan biridir. Buradan almis olduklari egitimlerle kursiyerlerimiz, ailelerine ve tanidiklarina sunuyorlar. Buda ayrica önemli ve kiymetlidir. Özelikle hanim kardeslerimiz, ögrendikleriyle, aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine büyük oranda katkida bulunuyor. Kocasinan Belediyesi olarak bizler, bu yönde hizmet vermekten de mutluluk duyuyoruz. Bütün gayretimiz, hemsehrilerimize farkli alanlarda daha nitelikli egitim faaliyetleri verebilmektir. Vatandaslarimizin hayatini renklendirebilmek ve yasamlarina deger katabilmek için çalisiyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, modern tesislerle Kayserililere daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Pastacilik Kursu Egitmeni Kübra Kosmaz, “Hanim kardeslerimiz, burada ilk olarak temel asamalari ögreniyor. Yemek ve pasta yapmanin püf noktalari ögretiyoruz. Kursiyerlerimiz, hem ögreniyorlar hem de çevrelerine daha lezzetli ürünler yapiyorlar. Gelecegin en iyi ustalari buradan çikabilir” diye konustu.

Kursiyerler ise hizmetlerden çok memnun kaldiklarini belirterek, Baskan Çolakbayrakdar’a kendilerine bu imkani sunmasindan dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA