Hirsizlik Aninda Dökülen Akaryakitin Kokusu Apartman Sakinlerini Alarma Geçirdi

Antalya’da bir apartmanda gelen koku üzerine dogalgaz kaçagi olabilecegini düsünerek otoparka inen apartman sakinleri, hirsizlik olayiyla karsilastilar. Kokunun hirsizin motosiklet ve traktörden çalmaya çalistigi akaryakitin dökülmesi nedeniyle oldugu anlasilirken, apartman sakinleri süpheliden sikayetçi oldu.

Hirsizlik Aninda Dökülen Akaryakitin Kokusu Apartman Sakinlerini Alarma Geçirdi
Antalya’nin Serik ilçesinde güne baslarken apartmanda hissedilen kokunun nereden geldigini arastirmak için otoparka inen apartman sakinleri, hayatlarinin sokunu yasadi. Otoparkta bulunan traktördeki yakit borularinin kesilmesiyle ortama yayilan kokunun mazottan kaynaklandigi anlasilirken, hirsizlik ani ise güvenlik kameralari tarafindan kaydedilen görüntülerle ortaya çikti. Görüntülerde hirsizin elinde getirdigi bidonla motosikletten benzin çekmek için verdigi mücadele ve kaski alip basina takmasi, ardindan traktörün aküsünü çalip motosiklete binerek kaçmasi yer aldi.

Apartman sakinlerinden olan traktörün sahibi Ayhan Kurtan, "Sabah bir mazot, gaz gibi bir koku geliyordu. O kokuya istinaden dogalgazda bir kaçak var diye arastirmaya indik. Daha sonra otoparka baktigimizda mazot kokusuna rastladik. Baktim traktörümde mazot hortumlari kesilmis, akü çalinmis. Sahis mazot çekmis, bir kismi bidonda kalmis. Daha sonra kamera kayitlarina baktigimizda arkadasin motosikletinden benzin çekmeye çalismis. Ondan sonra emniyeti aradik. Olay yeri inceleme ekipleri geldi, parmak izi aldi. Suç durusunda bulunduk" diye konustu.

Kaynak: İHA