Baskan Büyükkiliç'tan Esnaf Ziyareti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri’de ticaretin kalbinin attigi yerlerin basinda gelen Yeralti Çarsisi, Sahabiye Medresesi ve Sivas Caddesi’nde bulunan esnaflari ziyaret ederek, hayirli isler temennisinde bulundu. Baskan Büyükkiliç, “Sahabiye Medresemiz, Yeralti Çarsimiz ve Sivas Caddemizde bulunan esnaflarimizi ziyaret ettik. Rabbim islerini rast getirsin” dedi.

Baskan Büyükkiliç'tan Esnaf Ziyareti
Baskan Büyükkiliç, sik sik esnaflarin talep ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, bu çerçevede Selçuklu’nun en güzel eserlerinden biri olan Sahabiye Medresesi’ni, Kayseri’de ticaretin kalbinin attigi yerlerin basinda gelen Yeralti Çarsisi’ni ve Sivas Caddesi’nde bulunan esnaflari ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaslarla sohbet eden, onlarin talep ve önerilerini dinleyen Baskan Büyükkiliç, esnafa hayirli isler ve bereketli kazançlar diledi. Ticaretin önemli merkezlerinden biri olan ve Büyüksehir tarafindan havalandirma, isitma, sogutma, aydinlatma ve mekanik isleriyle daha modern ve çagin kosullarina uygun hale getirilen Yeralti Çarsisi’ni ziyaret ederek, Yeralti Çarsisi Dernek Baskani Gökhan Gülen ile birlikte tek tek esnaflari gezdi.

Esnaflar ve vatandaslar da Baskan Büyükkiliç’a ilgi, alakasi ve hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Esnaf ziyaretinde Baskan Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi’nin her zaman esnaf dostu bir belediye oldugunu söyleyerek, sunlari kaydetti:

“Her zaman insanlara hizmet etme anlayisiyla hareket ediyoruz. Kayseri’miz ticaretin merkezidir. Esnaf sehridir. Bizler de esnaf dostu belediyeyiz. Her firsatta esnaf dostlarimizla bir araya gelir onlarin taleplerini dinleriz. Simdi de bir aradayiz. Kendilerine hayirli, bereketli isler diliyorum.”

Kendisiyle fotograf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Baskan Büyükkiliç, vatandaslarla ve esnaflarla bol bol hatira fotografi çektirdi.

Baskan Büyükkiliç’a esnaf ziyaretleri çerçevesinde Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk de eslik etti.
Kaynak: İHA