Trafik Polisi, Dur Ihtarina Uymayan Aracin Kaputunda 4 Kilometre Gitti

Hindistan’da ceza kestigi sürücünün kaçmasi engel olmak isteyen trafik polisi, aracin kaputunda yaklasik 4 kilometre boyunca yol gitti.

Hindistan’in Madya Prades eyaletinde yer alan Indore kentindeki Satya Sai Kavsagi’nda görevli trafik polisi, seyir halinde telefonla konusan bir sürücüyü kenara çekti. Sürücü polisin kendisine ceza kesecegini söylemesi üzerine araciyla hareket etti. Polis ise dur ihtarina uymayan sürücüyü durdurmak için aracin kaputuna atladi. Sürücü, polise aldiris etmeden yaklasik 4 kilometre boyunca aracini sürmeye devam etti. Sürücü daha sonra baska bir ekip tarafindan durdurularak, gözaltina alindi.

Aracin kaputuna tutunan polis memuru Chouhan yaptigi açiklamada, “Satya Sai Kavsagi’nda görev basindayken, cep telefonuyla konusan bir sürücüyü durdurdum. Ona kurallari çignedigi için para cezasi ödemek zorunda kalacagini söyledigimde sinirlendi ve beni ezmekle tehdit etti" dedi.

Aracin kaputunda yaklasik 4 kilometre gittigini ifade eden Chouhan, "Sanik aniden frene basarak beni düsürmeye çalisti. Ayrica arabayi yoldaki diger araçlarin çok yakinina sürdü, ancak ben sikica tuttum" dedi.

Kaynak: İHA