Kösk'te Dogalgaz Atesi Yandi, Ilk Kahveyi Baskan Güler Pisirdi

Aydin’in Kösk ilçesinde Belediye Baskani Nuri Güler’in girisimleri sonucunda ilk kez dogalgaz hizmetiyle tanisan evlerde dogalgaz mutlulugu yasanirken, Kösk Belediye Baskani Nuri Güler’i misafir ederek mutlulugunu kahve ikrami ile dile getiren Oktay ailesi, hizmet için Baskan Güler’e tesekkür etti.

Kösk'te Dogalgaz Atesi Yandi, Ilk Kahveyi Baskan Güler Pisirdi


Kösk Belediye Baskani Nuri Güler’in, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi’na yaptigi basvurular sonucunda Kösk’te hayata geçirilecek dogalgaz projesinin kabul edilmesinin ardindan çalismalar basladi.

Geçtigimiz Mart ayinda baslayan alt yapi çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan Serdaroglu Mahallesi’nde ise konutlarda dogalgaz kullanima hazir hale geldi. Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, dogalgaz baglantisi yapilan ilk konutun sahibi olan Oktay ailesine hayirli olsun ziyaretinde bulunarak dogalgaz vanasini açarak, haneye ilk dogalgazi verdi. Daha sonra ailenin misafiri olan Baskan Güler, dogalgaz ocaginda ilk Türk kahvesini pisirerek ev sahiplerine ikram etti.

2023 yili içerisinde ilçenin tamamina dogalgaz baglanmasini hedeflediklerini ifade eden Kösk Belediye Baskani Nuri Güler; ”Hemserilerimizi dogalgaz konforuyla bulusturmanin hakli gururunu yasiyoruz. Girisimlerimiz sonucunda hayata geçirilen projemizi söz verdigimiz gibi yaklasik bir yil sonra Serdaroglu Mahallemize gaz vererek sonlandirdik ve bugün burada ilçemizde ilk dogalgaz kullanimina baslayan Oktay ailesine misafir olarak bu mutlulugu birlikte paylastik. Hedefimiz en kisa zamanda ilçemizin tamamini dogalgaz rahatligiyla bulusturmak. Insallah bir kaç yil içerisinde ilçe merkezimizdeki tüm mahallelerimizde dogalgaz arzini saglayacagiz. Gönüllerin Kösk’ünü insa etmek için çiktigimiz bu yolda daha nice güzel hizmetlere imza atmak temennisiyle, Kösk’ümüze ve hemserilerimize hayirli olmasini diliyor, Desteklerinden dolayi Cumhurbaskanimiza, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanimiza ve milletvekillerimize sahsim ve hemserilerim adina tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA