Gördesli Sehitler Dualarla Anildi

Manisa Büyüksehir Belediyesi sehadetinin 19. yili olan Gördesli sehit Jandarma Astsubay Üstçavus Özgür Artunç ve sehadetinin 37. yili olan Sehit Jandarma Er Yakup Çavuldak’i, memleketleri Gördes ilçesinde dualarla andi.

Gördesli Sehitler Dualarla Anildi
Manisa Büyüksehir Belediyesi, Gördesli sehitler Jandarma Astsubay Üstçavus Özgür Artunç ve Jandarma Er Yakup Çavuldak için sehadetlerinin yildönümü olmasi dolayisiyla anma programi düzenledi.

Gördes pazaryeri alaninda düzenlenen anma etkinligine Manisa Büyüksehir Belediyesi Mezarliklar Dairesi Baskani Orçun Abali, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Gökhan Aslan, Gördes Belediye Baskan Yardimcilari Ahmet Esen, Necati Ari, Ilçe Jandarma Komutan Vekili Abdullah Sarpdag, Ilçe Emniyet Amiri Serdar Kiliç, MHP Ilçe Baskani Abdurrazik Yonat, Çigiller Mahalle Muhtari Coskun Ertas, Kalemoglu Mahalle Muhtari Selami Küçük, sehit yakinlari ve sivil toplum kurulusu temsilcileri katildi.



Dualar tüm sehitler için

Programda ilk olarak aziz sehitlerin ruhlarina ithafen dualar okundu. Daha sonra mevlit okundu. Manisa Büyüksehir Belediyesi Mobil Ikram Araci ile vatandaslara pilav hayri da gerçeklestirilen programda, Gördesli sehitler ve tüm sehitler saygiyla anildi. Programin son bölümünde Manisa Büyüksehir Belediyesi Mezarliklar Daire Baskani Orçun Abali ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Gökhan Arslan tarafindan sehit ailelerine Yasin-i Serif ve Türk Bayragi hediye edildi. Evlatlarini vatan için feda eden ailelere Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini ileten Mezarliklar Dairesi Baskani Orçun Abali, Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman sehit ailelerinin yanlarinda olduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA